Имаше времена, когато Азис не просто беше скандал, а променяше

...
Имаше времена, когато Азис не просто беше скандал, а променяше
Коментари Харесай

Когато Азис беше жена! ТОП 8 на най-шантавите му визии, които скандализираха всички

Имаше времена, когато Азис не просто беше скандал, а променяше разпоредбите в музиката. Днес Азис е напълно видоизменен, само че метаморфозата е в неговото ДНК. Винаги автентичен, друг, тотално изменен за всяко събитие или план. Ето обаче няколко скандални визии на Азис, с които не просто стана прочут, а същинска звезда.

8. " Антигерой "

Е, няма някой, който да не е чувал най-малко веднъж песента, която е по-известна като Чурулике. Тук даже няма потребност от непотребни пояснения, а единствено да се гледа:

7. " Никой не може "

Култова балада за творчеството на Азис, а видеото е дело на Маги Халваджиан. До през днешния ден нито един реализатор не се е осмелил да се появи в сходен тип за видео. На главата си Азис има голямо бижу от кристали, за което сме чували, че тежало много, само че в името на изкуството всичко е разрешено.

Виж още: Шест знака, че не го е правил от много дълго време 

 Youtube

6. " Ледена кралица "

Песента е на Глория, само че Азис толкоз я харесва, че взема решение да направи своя версия с видео. И да... видеото е емблематично, а в него Азис е в действителност... кралица.

 Youtube

5. " Хвани ме "

В зората на родната чалга това беше песента, която звучеше от съвсем всеки панелен апартамент в крайните квартали. Азис е в ролята на строга стопанка и индийска съблазнителка – две в едно. Визията му е въодушевена от модерните през тези години панталони без предна и задница, с които и поп звездата Кристина Агилера провокира скандал по това време.

Виж още: Заради рецесията: TikTok-ърка стана звезда с хрумвания по какъв начин да пестим гориво! Ето и препоръките ѝ

 Youtube

4. " Умри "

Азис беше абсурден освен във видеата си, само че и по време концерти. За него нямаше табута, нямаше правила в модата, а това му се отплати сносно през годините. Само той си знае обаче, какво е жертвал.

 Youtube

3. " Точно в този момент "

Една същинска дива, Бионсе на Балканите. Този дует с Устата беше един от най-скандалните планове в България. 

2. " Сен Тропе "

За къде сме без Сен Тропе? Нито едно чалга празненство не минава без това парче, а видеото е едно от последните, в които Азис се преобразява в женски облик. Песента стана един от международните шлагери на Азис. Артисти са имитирали Азис точно с този облик в разнообразни издания на " Като две капки по вода ".

Виж още: Странните физиономии не престават: Алекса Ангелова още веднъж предизвика хейт

1. " Не сме безгрешни "

Това парче няма публично видео, само че живото осъществяване с Глория в Зала 1 го трансформира в тотална поп-фолк класика. Панталоните на Азис в този live са сами по себе си именити и нямаше по какъв начин да не попаднат в тази ранглиста.

Изображение: Youtube

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР