Имаше време, когато Ванила Айс, с истинско име Робърт Матю

...
Имаше време, когато Ванила Айс, с истинско име Робърт Матю
Коментари Харесай

Мадона ми предложи брак през 90-те: Ванила Айс

Имаше време, когато Ванила Айс , с същинско име Робърт Матю Ван Уинкъл, и Мадона бяха дружно.

В неотдавнашно изявление за подкаста „ Just Jenny “ рапърът с шлагер „ Ice Ice Baby “ разкри историята на своята случка с Мадона при започване на 90-те години на предишния век, както и споделя за брачните ѝ планове .

Айс разкри, че двамата са се срещнали, когато той е изнасял концерт на разпродадено шоу в фамозния спектакъл " Холивуд Паладиум " в Ню Йорк. Той описа, че я е видял да танцува и заобиколена от огромен антураж. Въпреки че бил разчувствуван да я забележи в тълпата, тя му се сторила " плашеща " поради звездната ѝ мощност. По това време той е на 20 години и преди малко е пробил, до момента в който Мадона е на 30 години .

" Спомням си, че тя пристигна в гримьорната и ме поздрави ", споделя той.

Скоро по-късно съоснователят на SBK Records Чарлз Копелман споделил на рапъра, че Мадона желае да се срещне с него. След среща, проведена от Копелман в една бирария, двамата стартират да се срещат. Нещата вървели толкоз добре, че изпълнителката н ахита „ Like A Virgin “ даже му предложила брак.

" Нещата вървяха толкоз бързо и бясно. Аз просто си споделих: " Какво? Мислех, че мъжът би трябвало да направи това ", споделя Айс. " Казах ѝ: „ Какво имаш поради? Чакай малко, това е прекомерно бързо. Тъкмо стартирам и съм прекомерно млад за това ".

След като Мадона разгласява " Секс ", нейната еротична книга от 1992 година, съдържаща пикантни фотоси на звезди, в това число и на самия Ванила Айс, рапърът приключва аферата им.

„ Можех да я осъждам. Но не желаех да го направя. Казах си: " Нямам потребност от тази дискусия. Нека просто го оставим по този начин и ти върви по своя път, а аз по моя ", продължава звездата.

Въпреки че нещата завършили с горчив край, рапърът има единствено положителни думи за някогашната си. Ванила я назовава легенда .
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР