Имаше време, когато вампирите бяха на почит. Филмите с вечните,

...
Имаше време, когато вампирите бяха на почит. Филмите с вечните,
Коментари Харесай

Кристен Стюарт за кариерните избори и любовта на феновете

Имаше време, когато вампирите бяха на респект. Филмите с безконечните, кръвопиещи същества излизаха един след различен и всеки се бореше да доближи до номер 1 в боксофиса. Битката беше оспорвана до момента в който на екран не се появи „ Здрач “ през 2008 година.

Поредицата е основана на 4-те романа на Стефани Майър и показва на света Кристен Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лаутнър. Историята е леко банална и споделя за вампира Едуард (Патинсън), който се влюбва в стеснителната Бела (Стюарт). Момичето също изпитва същите усеща, само че връзката им е подложена на тествания, сблъсквайки света на живите и мъртвите.

Разбира се, още с първия си филм, „ Здрач “ се трансформира в сензация измежду младото потомство, а актьорският състав бързо придобива статус на звезди. Започва се непрекъснатото следене от папараци, слуховете защо ли не и грубото нахлуване в персоналния живот. Освен на екрана, Робърт Патинсън и Кристен Стюарт стартират да се срещат и в живота.

Все още не се знае дали всичко е било обич, или добър ПР, само че двойката съумява да се задържи дружно тъкмо толкоз, колкото продължава излъчването на филмите. Следва шумна разлъка, откакто се появяват фотоси на Стюарт и режисьорът на „ Снежанка и ловецът “. После се появяват клюки, че двамата влюбени още веднъж са дружно до момента в който не се стигна до признанието, че в действителност Кристен е хомосексуална.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР