Имаше време, когато Любо Киров мечтаеше за семейство като всеки

...
Имаше време, когато Любо Киров мечтаеше за семейство като всеки
Коментари Харесай

Край! Любо Киров се отказа да бъде баща, няма кой един чай да му свари на стари години

Имаше време, когато Любо Киров мечтаеше за семейство като всеки естествен човек. С напредването на възрастта му обаче тази фантазия от ден на ден избледняваше и повода е, че в България е мъчно за гей двойките да имат деца.

Наскоро някогашният вокалист на „ ТЕ “ закова 50 година и към този момент няма сили и сила да следва фантазията си да бъде татко. Първо, тъй като няма сериозен сътрудник до себе си. И второ, тъй като към този момент е на много напреднала за това възраст.

Всеки, който познава Любо, твърди, че той е почтен човек и не заслужава да няма наследници, на които да се радва, само че в живота се случват тези неща. Преди 7 години артистът се опита да осинови бебе със своя тогавашен сътрудник, само че не се получи.

Оттогава като че ли това е затворена страница за него, а откакто навърши половин век, към този момент не мисли за бащинство и е приел, че някои неща в живота просто няма да му се случат.

На околните на Киров въпреки всичко им било много тъжно, тъй като на остарели години той ще остане на процедура без човек, който да му оказва помощ за най-елементарните битови потребности. Разбира се, вярата е, че ще срещне по-млад мъж, с който да остарее, само че в гей общностите това рядко се случва.

Източник: HotNews.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР