Суела Брейвърман отхвърли предположението, че пътуването в САЩ е използвано за изгаряне на лидерските амбиции

...
Имаше предположения, че г-жа Брейвърман е използвала пътуването - организирано
Коментари Харесай

Имаше предположения, че г-жа Брейвърман е използвала пътуването - организирано по-малко от седмица преди партийната конференция - за да повиши репутацията си като потенциален наследник на . Тя ще оглави партията, след като Борис Джонсън подаде оставка.

Най-нова политика: Риши Сунак казва, че „все още се нуждаем от петрол и газ“

Г-жа Брейвърман изнесе реч, която може да е по- у дома в надпревара за лидерство. Речта в САЩ е била подписана по обичайния начин, според Даунинг стрийт.

Ако г-н Сунак загуби следващите общи избори, вероятно той ще бъде оспорван за лидерство на партията.

>

Попитана от информационната агенция PA дали речта й във вторник е била направена с амбиции за лидерство, вътрешният министър каза: „С уважение, това е леко лекомислено тълкуване на това, което е много сериозен проблем.

„Тук се срещам с колегите си от САЩ, говоря за определящото епохата предизвикателство на нелегалната миграция и изложих моите наблюдения и моя анализ на проблема, приканвайки международно сътрудничество за намиране на съвместно решение.

< p>„Мисля, че това е моето задължение като министър на вътрешните работи и се радвам да бъда тук, в Америка, да изтъквам значимостта на въпроса и да работя с партньори.“

Отново притисната, тя добави: „Аз съм тук работя като министър на вътрешните работи. Много съм доволен, че работя ръка за ръка с министър-председателя, за да спрем лодките, както той обеща по-рано през годината.“

Попитан за нейните лидерски амбиции вчера от Sky Марк Стоун, министърът на вътрешните работи, каза: „За мен е невероятна чест да бъда тук в [American Enterprise Institute].

„AEI представлява челните редици на мисловното лидерство и правенето на политики в САЩ и всъщност в международен план, и да бъда домакин тук, за да говоря за миграцията в международен контекст, последвано от срещи с моите американски колеги, наистина отново е част от ежедневната ми работа, част от задължението ми като министър на вътрешните работи, искам да водя този разговор в световен мащаб.

„И аз искам да работя с партньори с еднакви мисли, за да намеря решение.“

Прочетете повече:
Елтън Джон и ООН критикуват речта на Брейвърман

Тя има лидерски амбиции, но реториката рискува да има обратен ефект. ефект, просто да си гей или жена и да се страхуваш от дискриминация в страната си на произход, е достатъчно, за да отговаряш на условията за закрила".

Попитана дали в речта й липсва състрадание, тя каза днес: "Не, аз не мисля, че това е вярно.

„И това, което бих казал е, че сме изправени пред безпрецедентни нива на незаконна миграция, не само в Обединеното кралство, но и в страни като САЩ и други западни или европейски нации .

„Правилно е да искаме по-голямо сътрудничество на международно ниво между партньори с еднакво мислене и в крайна сметка Обединеното кралство не може да поддържа такива нива на нелегална миграция или всъщност законна миграция.“

Щракнете, за да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

И когато й беше казано, че реформирането на Конвенцията на ООН за бежанците е нереалистична цел, тя каза: „Каня международните партньори да се включат в упражняване на преглед и реформа.

„В крайна сметка смятам, че е легитимно да зададем тези въпроси дали определението за бежанец в международните конвенции все още е подходящо за целта, дали определението за преследване е разтегнато отвъд разумната граница и това е в лицето на тези високи числа, които виждаме сега."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР