Имаше общо гласуване по простата причина, че всички извън ГЕРБ

...
Имаше общо гласуване по простата причина, че всички извън ГЕРБ
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Искаме Планът за възстановяване и развитие на България да се подаде в срок

Имаше общо гласоподаване по простата причина, че всички отвън ГЕРБ желаеха едно и също нещо, то не бе плод на сделки. Резултатът беше този, който видяхте. Това сподели Арман Бабикян от " Изправи се! Мутри вън! " в студиото на " Денят стартира " във връзка гласуването за избор на нов ръководител на Народното събрание.

Той прикани Бойко Борисов и Томислав Дончев да внесат в Народно събрание Плана за възобновяване и развиване, защото той към този момент е направен. Това не е проектът на Борисов и ГЕРБ, това е проектът за България. Експертите по министерства са си свършили работата, разяснява депутатът.

Според Бабикян би трябвало да има промени в Изборния кодекс, тъй че оптимален брой хора да могат да упражнят правото си на глас. Очевидно има подозрение в прозрачността на изборите от доста акции насам, добави депутатът от " Изправи се! Мутри вън! ".

Има упоритост това да се случи при започване на мандата на това Народно събрание, с цел да няма чувство, че се вършат промени в полза на някого. Арман Бабикян сподели, че няма по какъв начин да има полза за 5 от 6 партии в Народното събрание. Даде образец с видеонаблюдението, което по думите му е от изгода на прозрачността на изборния развой.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР