имаше интерес към Орелиен Чуамени, но французинът премина в .

...
имаше интерес към Орелиен Чуамени, но французинът премина в .
Коментари Харесай

Ливърпул все пак може да вземе халф

имаше интерес към Орелиен Чуамени, само че французинът мина в. Според британските медии съществена трансферна цел за халфовата линия е, само че се чака негов трансфер да е вероятен едвам идващото лято.

Юрген Клоп евентуално ще стартира сезона с капитана, и в халфовата линия. Вчера в контролата против, извоювана с 5:0, той стартира с Фабиньо, Тиаго и Наби, чийто контракт изтича идващото лято. не се показа на нужното равнище и позволи много неточности. В тази зона Клоп разчита и на, който имаше положителни изяви по време на подготовката.

Liverpool news and transfers LIVE - Matheus Nunes 'negotiations', Tyler Morton loan, Darwin Nunez claim:
— LFC News (@LFCNewsApp)
Въпреки безапелационната победа над, Клоп съобщи, че тимът е надалеч от желаната от него кондиция. Отборът отпътува за Австрия, където ще работи върху физическата си подготовка. “Имаме потребност от това време в този момент. Не сме покрай това, което желаеме да сме физически. В Австрия ще работим доста и по-късно ще бъдем добре. Срещу Република България Лайпциг през първото време имахме някои положителни моменти, някои не топлкова добре. Нямаше задоволително придвижване. След почивката желаех да вдигнем темпото и да се движим повече. След влизането на и бяхме в действителност дейни. След това създадохме шансове за гол ”, разяснява Клоп. Именно през второто полувреме, когато на терена се появи и, мърсисайдци означиха четири гола, като всичките бяха дело на уругвайския нападател.

ще се изправи против Ред Бул Залцбург в идната си контрола ан 27 юли, а на 30 юли е дуелът против за “Къмюнити Шийлд ”. Подготовката на тима завършва на идващия ден, когато “червените ” одобряват на “Анфийлд ”. Новият сезон във Висшата лига за отбора на Клоп започва на 6 август с посещение на.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР