Имън Холмс защити Брендън Роджърс, след като босът на Селтик

...
Имън Холмс защити Брендън Роджърс, след като босът на Селтик
Коментари Харесай

Иймън Холмс скача в защита на Брендън Роджърс в скандал за сексизъм „добро момиче“ след реакция

Имън Холмс отбрани Брендън Роджърс, откакто босът на Селтик беше упрекнат в сексизъм, тъй като назова репортерката на BBC Джейн Луис „ положително момиче “ по време на с напрежение изявление.

51-годишният Роджърс беше наименуван " динозавър " от Шотландската феминистка мрежа, която смяташе, че езикът, употребен от някогашния необут на Ливърпул, е съзнателно благосклонен. Засега актуалният управител на Селтик към момента не се е извинил за забележката, която пристигна след успеха на неговия тим с 3-1 като посетител на Мадъруел в неделя следобяд.

Коментарът беше излъчен като част от BBC Спортно отразяване в тяхната радио стратегия Sportsound. Подобно на Роджърс, телевизионните колоси не са се обърнали към обстановката все още на писане.

Някой, който обаче го е направил, е някогашният постоянен Холмс в „ Тази заран “, който настоя, че Роджърс просто употребява израз, който нормално се употребява в общата им родна страна Северна Ирландия. Говорейки пред GB News, Холмс беше буен в позицията си, че Родж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР