Имаме ясен вот на гражданите на недоверие към тази политика

...
Имаме ясен вот на гражданите на недоверие към тази политика
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Единственият вариант е ГЕРБ да състави правителство, всичко останало е криза и агония

" Имаме явен избор на жителите на съмнение към тази политика и тази формула, която беше в предходния парламент. Ако търсим непоклатимост, в случай че търсим единодушие, това би трябвало да се вземе поради ". Това сподели Борислав Цеков - ръководител на Института за съвременна политика по Българска национална телевизия.

Според него единственият политически вид за развиване на обстановката е съставянето на държавно управление с мандата на политическата мощ, спечелила изборите. " Всичко останало значи рецесия и мъка ", сподели той.

Бившият екоминистър Емил Димитров добави: " Все още има късмет нещо да се направи, макар че всички поставят неистови старания да провалят една допустима сглобка на държавно управление ".

" Появиха се две нови " сини каски " - преносители на оферти, на решения, на хрумвания, и внезапно всички скачат против тях. Не знам дали това е верният метод. Самият аз не мога да се разглася срещу такова нещо, тъй като аз бях " синя каска " в два Народното събрание и имах доста триумфи и неуспехи, само че всичко се разбираше най-после. Сега още първоначално се споделя кои са договарящите и стартира неодобряването им ", добави Димитров.

Политологът Георги Киряков също разяснява тематиката:

" Ако в тази обстановка на блокиране на политическия развой не се откри решение, ще вървим към нови предварителни избори и задълбочаване на сегашния политически проблем ", предизвести той

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР