Имаме време да работим и време да обичаме. За нищо

...
Имаме време да работим и време да обичаме. За нищо
Коментари Харесай

Откриха универсален пилинг

Имаме време да работим и време да обичаме. За нищо друго не ни остава време “. Така споделя Коко Шанел при започване на предишния век и през днешния ден тази фраза въобще не е изгубила новост.
Все по-напрегнатият ни темп на живот ни диктува своите условия и персонално за нас ни остава все по-малко време. Възможностите да се погрижим за външния си тип за благополучие също нарастват и актуалната жена към този момент разполага с голям подбор от подмладяващи процедури. Остава единствено казусът по какъв начин да намерим време за всичко това.

За читателите на estet-portal.com лекарят кожен лекар и козметолог, членът на Европейската асоциация на кожните лекари Ирина Капшученко споделя кои процедури ще ни разрешат да реализираме бърз и сполучлив резултат.

Как да изберем повсеместен пилинг на кожата?

Далеч не всички процедури може да се комбинират в един ден, множеството от тях се нуждаят от продължителна подготовка и по-нататъшен оздравителен интервал. Нещо повече – някои процедури може да се правят единствено през избрани сезони. Какво да вършим? Как да се оправим, да намерим време и за работа, и за обич, и за себе си? Отговор има и не става дума за магия, а за нещо доста сходно. Най-новата неповторима разработка на италианските експерти биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3, двуфазен патентован медицински препарат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР