Имаме волята да продължим докрай и ще го направим“. Това

...
Имаме волята да продължим докрай и ще го направим“. Това
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имаме волята да продължим докрай и ще го направим

„ Имаме волята да продължим до дъно и ще го създадем “.

Това съобщи претендентът на Българска социалистическа партия за кмет на София Ваня Григорова , която най-вероятно ще отиде на балотаж против подкрепеният от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ и „ Спаси София “ Владимир Терзиев , който завоюва първия тур с огромна преднина. Според предварителните данни Антон Хекимян , подсилен от ГЕРБ-СДС, остава на трето място и отпада от конкуренцията .

Григорова благодари на всички гласоподаватели, които са припознали концепциите ѝ по време на акцията и са я подкрепили.

„ През цялото време усещах поддръжката на жителите, които направихме – лице в лице и очи в очи. Направихме първата стъпка, която е най-важна, поставихме проблемите на работещите хора и на дребния човек на напред във времето “.

Тя съобщи, че на очертаващия се балотаж, ще търси поддръжката на всички партии , обединения и неправителствени организации, както и на обособените гласоподаватели, които споделят идеите на Българска социалистическа партия. 

„ Които считат, че дребният човек, в действителност не е дребен, а има учредения да бъде подложен в центъра на политиката и че бюджетът би трябвало да обслужва ползите на обществото “.

Ваня Григорова съобщи, че през идващите седмици ще продължи срещите си с хора по места , като акцент още веднъж ще бъдат крайните квартали , които са били забравени по време на последното ръководство. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР