“Имаме топло отношение към украинския народ. Това заяви руският президет

...
“Имаме топло отношение към украинския народ. Това заяви руският президет
Коментари Харесай

След “изнасилвай ги, но ползвай презервативи”: Путин заяви – имаме топло отношение към украинците

“Имаме топло отношение към украинския народ ”. Това съобщи съветският президет Владимир Путин на среща по случай десетата годишнина от възобновяване на Руското историческо и Руското военноисторическо общество. Това се случва няколко месеца, откакто изтекоха записи по какъв начин, само че да употребява защитни средства.

“Западът хвърля украинците в пещта ”, като че ли те не съществуват. В Русия, в противен случай, към украинския народ постоянно са се отнасяли с почитание, цитира думите му съветската работа на BBC.

“Русия има топло отношение към народа на Украйна, макар актуалната борба ”, сподели Путин.
Конфликтът в Украйна е борба в границите на един народ, счита той.
По време на речта на Путин в Киев беше оповестена въздушна паника в централните и източните региони на Украйна.

Путин също по този начин назова украинския народ главната жертва на “умишлената сублимация на ненавист към руснаците ”. През десетилетията след разпадането на Съветския съюз Украйна мина по пътя на “пряка, открита интервенция на западните страни в нейните вътрешни работи ”, сподели той.

“В Русия се пробваха да създадат същото. Но, за жалост, в Украйна беше допустимо да се
внушат такива псевдо полезности в съзнанието на милиони хора,
което докара до обстоятелството, че на тази територия беше основана анти-Русия, сееща ненавист, насилваща мозъците на хората, лишавайки ги от същинската им история – всичко се прави, с цел да се подсигурява, че се прекрояват мозъците на милиони. И фитилът беше доста ловко поднесен за “, сподели Путин.

Според него конфликтът сред Русия и Украйна е бил неминуем. “И в случай че не бяхме подхванали съответните дейности през февруари, всичко щеше да е същото, само че единствено от най-лошите за нас позиции ”, още веднъж означи той. Това не е първият път, когато Путин афишира неизбежността на войната – той сподели това при визитата си  “на космодрума Восточньй ” и по време на парада за Деня на успеха на 9 май.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР