Имаме страхотни новини: Дженифър Лопес най-сетне реши да се снима

...
Имаме страхотни новини: Дженифър Лопес най-сетне реши да се снима
Коментари Харесай

Джей Ло се завръща на големия екран с нова романтична комедия!

Имаме страхотни вести: Дженифър Лопес най-накрая реши да се снима в още една сантиментална комедия и ние нямаме самообладание да я забележим!

Фенки сме ѝ още от "Петзвезден романс " и "Сватбеният сътрудник ", а в този момент към тях се причислява и филм със заглавието "Second Act ".

Вчера излезе формалният филмов откъс към лентата, в който ще имаме удоволствието да се насладим на Джей Ло в основната роля. Тя ще влезе в облика на 40-годишна омъжена жена, а екранният ѝ брачен партньор ще бъде изигран от артиста Майло Вентимиля.

 дженифър лопес

Историята е следната - героинята на Джей Ло работи в супермаркет, само че се урежда с изявление за влиятелна работа, откакто синът на най-хубавата ѝ другарка поукрасява CV-то ѝ много, което води до редица комични обстановки, в това число Джей Ло, която се пробва да приказва мандарин и изяснява за какво има фотография с Барак Обама.

 дженифър лопес

Във кино лентата певицата ще си партнира още с тийн звездата Ванеса Хъджинс и с най-хубавата си другарка в действителния живот - актрисата Леа Ремини. Очертава се филмът да бъде доста занимателен, разпускащ и сгряващ душата - тъкмо това, което би трябвало да бъде една сантиментална комедия с обичаната ни Дженифър Лопес!

Вижте филмовия откъс към кино лентата тук:

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР