Имаме сериозен ръст. Те буквално 5 пъти са нараснали в

...
Имаме сериозен ръст. Те буквално 5 пъти са нараснали в
Коментари Харесай

Мира Радева: Почти всички партии, с изключение на Възраждане, са в криза

„ Имаме сериозен растеж. Те безусловно 5 пъти са нарастнали в границите на тези две години. Това би трябвал ода бъде доста значим знак. Щом като в ПП-ДБ загубата не се приема елементарно и стартират гласове за разединение, прагматичният ход е най-сетне България да има ръководство “, разяснява доцент Мира Радева пред бТВ.

Според социолога се вижда ясна рецесия в съвсем всички партии, като се изключи „ Възраждане “.

„ Ако не се получи огромната коалиция на евроатлантическите партии, ще се получи обединението ГЕРБ-ДПС-БСП с запас Има Такъв Народ. Мисля, че на постоянни избори няма да вървим скоро “, сподели политологът проф. Мария Пиргова.

Проф. Росен Стоянов разяснява позицията на ПП-ДБ като втора политическа мощ.

„ Създава напрежение и във връзка с поети задължения. Ако в резултат на неразумност, не се случи това, което политикът поема като ангажимент, следват разбори, рецензии вътре, изключително в коалиция, която е основана от 8 партии и 100 и няколко държавни организации. Това са хора с доста разнородни ползи. Със сигурност леви, десни, либерали и какви ли не други в едно мъчно живеят един с
различен “, сподели проф. Росен Стоянов.

По думите на социолога доцент Алексей Пампоров „ на всеки 12 години има един цикъл на патриотизация и национализация “.

„ Всички проучвания посочваха, че Политическа партия ще загуби към 5% от гласовете си от предходните избори, в случай че се коалира с Демократична България Оказва се, че са изгубили дори 10%. По-голямата изненада е, че гласовете, които загуби Политическа партия и чакахме, че ще отидат към „ Левицата “ или „ Български напредък “ отидоха към „ Възраждане “ “, сподели доцент Пампоров.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР