Имаме различия с БСП по отношение на хартиената бюлетина и

...
Имаме различия с БСП по отношение на хартиената бюлетина и
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имаме различия с БСП по отношение на хартиената бюлетина

Имаме разлики с Българска социалистическа партия във връзка с хартиената бюлетина и кръстоносният поход за нейното връщане в сделка с ГЕРБ и Движение за права и свободи повдига доста подозрения. Това е реванш и връщане към предходни форми за конституиране на властта.

 

Toва съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Българска национална телевизия.

 

Според него тези, които желаят да се възползват от злоупотребите на изборния развой с връщането на хартиената бюлетина, се употребяват за циментиране на статуквото, където няма промяна.

 

Христо Иванов е уверен, че с този напън да се върне хартиената бюлетина ще имат разлика в гласуването на доста места, в това число и на локалните избори.

 

Демократична България желаят единна кандидатура с Политическа партия за локалните избори следващата година, стана ясно от думите на съпредседателя на Демократична България.

 

Ако се стигне до образуване на изпълнителна власт с наше присъединяване, би трябвало деликатно да си извадим уроците от неуспехите на предходното ръководство и да създадем всичко допустимо да не се повтарят. Нямаме време за повече неточности и опити, добави Иванов.

 

Демократична България не вижда опция да поддържа кабинет на ГЕРБ с първия мандат за сформиране на държавно управление, само че това не значи, че не може да бъде сполучлив аритметически.

 

ГЕРБ би трябвало да покажат визията си, сериозността си и отговорността си към първия мандат, настоя Христо Иванов.

 

За Демократична България вторият мандат е действителен късмет за кабинет с „ Продължаваме промяната “, сподели Христо Иванов.

 

По думите му явно е, че при толкоз доста разделяне и съмнение, казани и разменени нападки, в случай че има късмет да се осъществя мандат, ще отнеме известно време за изстудяване на пристрастеностите на мозъците. За Иванов контактната група Плевнелиев-Паси не е имала ясна цел, обсег и добавена стойност.

 

Границата постоянно е политически диалог, само че той би трябвало да стъпва на ясна експертна визия и отговорност. Надявам се, че рано или късно когато имаме трайна изпълнителна власт, това ще е един от целите. Това съобщи в студиото на " Денят стартира " на Българска национална телевизия съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Според него явно е, че охраняването на българската граница като политика, която е в разговор с нашите турски съседи, без това да има детайли на някакво напрежение - даже единствено риторическо, ще бъде все по-важна.

" Това е толкоз значимо за един народен приоритет като Шенген да вземем за пример, който ние имаме. Това би трябвало да е един от главните цели на идващото ръководство. Тепърва ще би трябвало да обяснява поддръжката на оградното оборудване и неговата успеваемост, съобразността на средствата, които са отделяни, по какъв начин са употребявани. Ако се стигне на образуване на изпълнителна власт с наше присъединяване, ние би трябвало доста деликатно да си извадим уроците от неуспехите на предходното ръководство и структурните му проблеми и да създадем всичко допустимо да не се повтарят. Нямаме време за спомагателни неточности и опити ", уточни Христо Иванов.

По думите му, има доста модерни софтуерни средства за обезпечаване на този вид защита на границата, че доста въпроси пораждат за цялата идея на това гранично оборудване и за нейното използване.

" Очевидно ще би трябвало да се преразгледат доста детайли от това какви средства се употребяват, какъв брой костват и какъв брой са ефикасни. Това ще е сериозна грижа на българската страна отсега нататък. За страдание обстановката с другите бежански огнища не се опростява в световен проект и ние би трябвало да сме подготвени, изключително че сме външна граница на Европейски Съюз ", посочи той.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР