Имаме нови 25 трамвая закупени, от тях 2 са в

...
Имаме нови 25 трамвая закупени, от тях 2 са в
Коментари Харесай

Зафир Зарков с коментар за паркирането и градския транспорт в София

Имаме нови 25 трамвая закупени, от тях 2 са в претенция и ремонт. Не сме разкостили два трамвая, с цел да ремонтираме други. Това е следващ опит за подстрекателство. Това съобщи Зафир Зарков, зам.-председател на комисията по превоза в София в предаването "Лице в лице " по БТВ.

"Пред Столична Община не стои въпроса за "червена " зона. Имаме проект за устойчива градска подвижност ", разяснява Зарков

"Заради натоварената инфраструктура се опитваме да променим метода на мислене, само че това няма да е през днешния ден или следващата година, а до 15 години. Искаме напредването да е по-екологично. "Червена " зона планува лимитирано и по-скъпо време за паркиране в идеалния център, само че това не седи на дневен ред ", безапелационен бе той.

"Дори да имаме финансите и желанието да създадем градския превоз по-начесто, то в случай че няма водачи, това няма по какъв начин да стане. С много проговори повишихме заплатите на водачите януари и февруари т.г, а вследствие на това при нас постъпиха нови 50 чиновници. Към момента над 200 водачи не доближават в столичния градски превоз ", приключи Зафир Зарков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР