Имаме много проблеми за решаване, но е факт, че предстои

...
Имаме много проблеми за решаване, но е факт, че предстои
Коментари Харесай

Явор Божанков: Къде беше президентът, когато мафията свали Никола Минчев?

Имаме доста проблеми за решение, само че е реалност, че следва връщане на мандата и президентът дефинира дата за разформироване на Народно събрание. Отговорността отива към него. Това съобщи Явор Божанков от Българска социалистическа партия пред Нова тв.

" Ако хората още се питат, това би било обезпокоителен знак. Движение за права и свободи, ГЕРБ, " Възраждане " и Има Такъв Народ смъкнаха държавното управление. Има Такъв Народ са били съставния елемент на мафията, който взриви обединението от вътрешната страна. Разкриха по какъв начин се финансира малкия екран на Трифонов. Не подава заявления в КПКОНПИ. Неслучайно някои сътрудници напуснаха Има Такъв Народ и демонстрираха честността. Факт е, че никой не е имал илюзии. Третият мандат е спешен и сложен, само че беше последния късмет България да има работещ кабинет ", добави той.

" Това, което се случва отвън България, цяла Европа се стяга за криза и рецесия и това е по-голямо от нас. Имах вяра, че ще има държавно управление, само че не стана. Отиваме на избори ", сподели Божанков.

" Служебното държавно управление има задача да организира почтени избори. Ние нямахме поддръжката на президента, когато мафията смъкна Никола Минчев. Надяваме се да се върне от светлата страна и да не разреши на ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат това, което желаят ", заключи той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР