„Имаме готовност да въведем електронни обществени поръчки, за да гарантираме

...
„Имаме готовност да въведем електронни обществени поръчки, за да гарантираме
Коментари Харесай

КРИБ подкрепи Йорданка Фандъкова за кмет на София

„ Имаме подготвеност да въведем електронни публични поръчки, с цел да подсигуряваме бистрота и да улесним бизнеса. Електронните услуги дават освен улеснение на жителите и бизнеса, само че и обезпечават бистрота на процедурите “. Това сподели Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София, по време на срещата с представители на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

На срещата участваха и претендентите за общински съветници Николай Стойнев, Владимир Данаилов и Зафир Зарков и Ирина Йорданова, както и Евгений Иванов, изпълнителен шеф на КРИБ и зам.-председателят на организацията Боряна Манолова. Фандъкова добави, че към този момент се работи и за електронни позволения за градеж от 2020 година Това ще даде повече механизми за гласност и надзор.

„ За мен е доста значима работата с фирмите в града. Моето схващане е, че с цел да бъде сполучлив градът би трябвало да развива стопанската система. През последните няколко години София се развива бързо, а в този момент имаме късмет да притеглим и стратегически вложител, който да бъде мотор и за развиване на локалната стопанска система “, изясни Фандъкова. Тя сподели, че приносът на общината е с вложенията в инфраструктурата и в образованието, както и в стабилната финансова политика.

„ В програмата ми предлагам да продължим вложенията в огромните инфраструктурни планове. По разширението на Южната дъга към този момент се работи, работим по плана от бул. „ България “ към „ Люлин “, завършването на вътрешните кръгове и връзките към северните територии “, сподели Фандъкова. Тя изясни, че се планува и развиването на 4 индустриални зони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР