Имаме една групичка от 36-37 депутати, която смята, че каквото

...
Имаме една групичка от 36-37 депутати, която смята, че каквото
Коментари Харесай

Политолог: Една групичка от 36-37 депутати си мисли, че това, което се случва в България, е благодарение на тях - но грешат

Имаме една групичка от 36-37 депутати, която счита, че каквото се случва в страната е с помощта на тях, а то не е тъкмо по този начин. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " политологът Борислав Ангелов. Това, което се случва последните три месеца, става тъкмо с помощта на Бойко Борисов и на Движение за права и свободи с Делян Пеевски и Карадайъ, безапелационен бе той.

" Искам да напомня, че предходната година " Продължаваме промяната " по същия метод си присвоиха триумфите, които бяха в обществената политика на постоянното държавно управление на Кирил Петков, които, както знаем, бяха с помощта на Българска социалистическа партия и на Корнелия Нинова. Така че те не вършат нещо ново, това е по този начин да се каже техен към този момент нрав на държание и на деяние в политиката. Аз се удивлявам и по какъв начин ще реагират " Демократична България “, тъй като и те са забравени в целия този епизод ", разяснява политологът.

Борислав Ангелов предвижда, че реакция, по отношение на клипчето на Политическа партия, в което те отчетоха първите три месеца работа на Народното събрание, от страна на съдружните сътрудници ще има. 

" Аз чакам реакция. И тя ще бъде напълно скоро – най-късно някъде началото на септември месец. Те няма да го остават това нещо по този начин да продължава, изключително от страна на ГЕРБ. Ще има реакция, Бойко Борисов и неговият нрав и метод на деяние не е подобен. Той е толерантен и в един миг той ще си каже своята дума за това какво се случва и по какъв начин се случват нещата в страната, и с помощта на кого. А то е ясно на всички, че те се случват с помощта на ГЕРБ и на Движение за права и свободи. " Продължаваме промяната “ предадоха своите гласоподаватели и се коалираха против тези, против, които се бореха, против модела, против който се бореха. Те са към този момент част от този модел ", изясни Ангелов.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР