"Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло

...
"Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: ДПС направо изпадат в истерия, при ГЕРБ страхът, че може да заработи орган, също е голям


"Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло се е без позволение, ние самите виждаме за какви поправки става дума, всичко се разрушава. Наред с Румъния сме водещи по смъртни случаи. Около 21 % от инспекциите дават отговор на условията и няма проблем, само че при останалите проценти-там нищо не е наред. Надявам се наесен да има кой да поддържа пътищата ".

Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Настимир Ананиев от ПГ на "Продължаваме смяната ".

"Пътният отрасъл би трябвало ясно да уточни какво са заварили и какво е било по времето на ГЕРБ ", добави той, представен от novini.bg.

"Ние желаеме нещата да се случват и бизнесът да работи обикновено. Харченето на обществени средства би трябвало да са ясно разчетени. Навсякъде се вършат поправки по пътищата. В Кърджали и Смолян интензивно се работи сега ", съобщи Ананиев.

"От Политическа партия в никакъв случай не сме сякаш преговаряли. Ние желаеме да има държавно управление, тъй като в този миг това е най-хубавото за България. Виждаме наши сътрудници по какъв начин желаят да провалят всичко. Слави Трифонов все отдръпва нещо. Там е явно, че еднолично се взимат решенията. Най-късно идващия понеделник или би трябвало да се върне мандатът, или да се разгласи претендент за министър председател. В момента Българска социалистическа партия би трябвало да решат по какъв начин да подходят. На нас ни би трябвало болшинство в Народното събрание ".

"Всяка една групировка би трябвало да уточни фрагментите, които желае да заемат някаква служба ", уточни той.

"Политиката не е детска площадка, в която някое дете споделя на друго, аз с него няма да си играя ", счита Ананиев.

"Спешно ни би трябвало законът за КПКОНПИ, с цел да може да не се злоупотребява ".
"По отношение на Христо Иванов, би трябвало него да питате по тази причина какво е споделил и имал поради. В момента в "Продължаваме смяната " не са обсъждани имена, свързани с министри за предстоящ кабинет. Движение за права и свободи напряко изпадат в нервност, при ГЕРБ страхът, че може да проработи орган, също е огромен. Последните 6 месеца сещате ли се какво свърши прокуратурата, не се сещате. Иван Гешев се оказа по-голям политик от мен. Той единствено политиканства ", добави още Ананиев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР