Имаме двама ярки актьори на политическата сцена - Борисов, който

...
Имаме двама ярки актьори на политическата сцена - Борисов, който
Коментари Харесай

Харалан Александров очаква забава и страсти в парламента с Борисов и Трифонов

Имаме двама ярки артисти на политическата сцена - Борисов, който ще бъде застрашителен водач на опозицията, и Трифонов, който се чака да поеме самодейността и да сътвори работещо ръководство. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR общественият антрополог Харалан Александров на въпрос дали двамата ще съумеят да слагат България над партийните си ползи.

Той предвижда, че техните вербални обмени ще бъдат извънредно занимателни, а парламентарният живот - зареден с повече пристрастеност.

По негови думи огромната алтернатива е сред тяснополитическия интерес, лидерския интерес на другите артисти и националния интерес. Александров разясни, че тази алтернатива е стояла постоянно. Новата обстановка обаче доста остро щяла да я експонира.

Според него словесното надиграване и демонстриране на предимство работи добре в предизборна обстановка, само че сегашният миг изисква смяна на режима.

Сега внезапно би трябвало да трансформират режима и да минат в режим на " скучни неща " - да се реализира минимално единодушие какво ще се случи идващите месеци и да се образува от малко малко стабилно ръководство, уточни Александров.

Въпреки че Борисов се е отдръпнал настрана от политическото внимание, по думи на обществения антрополог министър председателят е по-силен от всеки път. Той чака да имаме " мощен, много сериозен и евентуално много смешен водач на опозицията в лицето на Борисов ".

Според него, в случай че персоналната нарцистична пристрастеност за изява и вътрешнопартийния интерес вземат превес над интереса на обществото, ще влезем в задълбочаваща се рецесия и жителите ще отнесат най-големите вреди.
 Томислав Дончев не дава 10, а 2-3 депутатски гласа и то единствено на Слави Трифонов
Томислав Дончев не дава 10, а 2-3 депутатски гласа и то единствено на Слави Трифонов

Той към момента държи водачът на партията да е отпред на правителството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР