Имаме два вида мерки, които препоръчва оперативния щаб. Първите са

...
Имаме два вида мерки, които препоръчва оперативния щаб. Първите са
Коментари Харесай

Борисов: Светът е изцяло неподготвен за епидемия от коронавирус

Имаме два типа ограничения, които предлага оперативния щаб. Първите са в области без доказани случаи, а вторите са в области с доказани случаи. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на изключителния Съвет по сигурността към Министерски съвет по отношение на ковид. По думите на Борисов светът е напълно неопитен за сходна грипна зараза от ковид.
Обединихме се към мнението, че кина и театри, в случай че бъдем гъвкави, с цел да може след всяка прожекция да се дезинфекцира. Да се даде опция на областите шефове да взимат решения, означи министър-председателят.
Проф. Мутафчийски сподели всеки час да стартира с припомняне на ограниченията за хигиена. Но учителите да преценят това, смятам, че е редно най-малко един път на ден това да се прави, изрази мнение Борисов по отношение на припомнянето на ограниченията за лична хигиена в учебни заведения и университети.
" С една дума, светът е напълно неопитен за сходна грипна зараза от ковид ", уверен е министър председателят. По думите му в този момент се отделят пари за новаторски способи, в този момент се мисли за лекарство - по кое време ще се вкара, по кое време ще се тества, по кое време ще се създаде, по кое време ще стигне до пациентите... прогнозите са, че септември ще е пикът, сподели още министър-председателят.
Според него ограниченията даже наподобяват малко разхлабени. Очаква се един нескончаем интервал и в случай че ние убием производството, възобновяване по-късно ще бъде невероятно. Да се активизираме, храни има, в България, в Европа, ресурси големи има. Не е нужно да има суматоха. Веригите са запасени за по 30-40 дни напред. Тези, които потеглят да се презапасяват, след това ще ги хвърлят тези храни, разяснява още министър председателят, като прикани хората за успокоение.
Всичко по тематиката за ковид четете в тези материали.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР