Имаме данни за насилие в МС, за сбивания между заместник-министри.

...
Имаме данни за насилие в МС, за сбивания между заместник-министри.
Коментари Харесай

Любен Дилов към ПП: Имаме данни, че се биете в МС. Ако е така, ние също искаме да участваме

" Имаме данни за принуждение в Министерски съвет, за сбивания сред заместник-министри. Оправдайте тези данни или в случай че не е по този начин, апелирам не дръжте опозицията в профил. Ние желаеме да участваме”.

Така се обърна депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син към премиера Кирил Петков по време на днешния блиц-контрол в Народното събрание, когато се разискваха разнообразни въпроси.

Депутатите питаха премиера за газовата връзка с Гърция, за битката с корупцията и за полицейското принуждение. Даниел Митов зададе въпрос на премиера за отношението му към станалото на мач на Пирин-Благоевград. Припомняме, че на фрагменти си проличава по какъв начин служители на реда влачат украински студент в безсъзнание, а главата му се блъска в огражденията.

След като Кирил Петков съобщи, че не е осведомен със случая, Любен Дилов-син направи имитация: “Ние сме сигурни, че хаосът, който създавате, поражда насилие”. Той даде различен образец за принуждение - турският водач, който беше ударен от служител на реда.

Дилов уточни, че поръчковите убийства са се нараснали: “Няма данни, че вие се събирате и говорите за това. Имаме данни за принуждение в Министерски съвет, за сбивания сред заместник-министри. Оправдайте тези данни или в случай че не е по този начин, апелирам не дръжте опозицията в профил. Ние желаеме да участваме”.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР