Имаме чернова, за нас е неприемлива, когато е строго партиен

...
Имаме чернова, за нас е неприемлива, когато е строго партиен
Коментари Харесай

Борисов не хареса предложения от ПП-ДБ кабинет. Бил “неприемлив”

" Имаме чернова, за нас е неприемлива, когато е строго партиен кабинет, откакто Асен Василев и Николай Денков вземат участие в него. Ако в шаблона се намерят места за водещи наши специалисти като министри, може да се случи. В този тип няма по какъв начин да има кабинет ”, предложи Борисов. 

 

Кирил Петков от Политическа партия обаче счита таман противоположното - кабинетът не е политически, тъй като в него отсъстват имената на Христо Иванов, Атанас Атанасов и неговото лично. 

 

" Осъзнаваме какъв брой комплицирана е политическата обстановка. Ето за какво нито аз, нито Христо Иванов, нито ген. Атанас Атанасов, нито Владислав Панев са част от оферти състав на Министерски съвет ", уточни Петков. 

 

Коментарът на Борисов обаче не значи твърдо не. И прикани за постоянно държавно управление, което да продължи малко, даже половин година.

 

Лидерът на ГЕРБ разясни, че към момента има тематики, по които е належащо обсъждане в програмата.

 

" Ние сме в непрестанен, колегиален диалог. Ще поставим всички старания в първия мандат дружно с Политическа партия и Демократична България да създадем огромно, мощно, евроатлантическо държавно управление, подготвени сме да предложим имена, по този начин, както са го предложили, няма да стане. С нашия мандат аз за повече от 6 месеца не бих се наел ", сподели още Бойко Борисов.

 

“В този проектокабинет има няколко фигури, за които не мога да кажа неприятно - за оферти министър на защитата, на екологията, само че те са сбъркали времето. Два следващи избора народът споделя, че те не могат да ръководят сами ", уточни Борисов - очевиден сигнал, че водачът на ГЕРБ упорства в проектокабинета да има лица и от редиците на неговата партия. 

 

За сходна формула към този момент са се разгласявали от ГЕРБ. Преди няколко дни самата Десислава Атанасова заприказва за формула 1:1 и прикани за паритет в изпълнителната власт сред двете партии. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР