Имаме 10 задържани лица заради обемисти багажи и предмети по

...
Имаме 10 задържани лица заради обемисти багажи и предмети по
Коментари Харесай

Жандармерията за Габрово: Имаме готовност за нови протести! Обстановката е спокойна днес!

Имаме 10 арестувани лица поради обемисти багажи и предмети по време на митингите. След като бяха тествани, част от тях нямаха документи за идентичност. Бяха открити железни палки и боксове, разяснява обстановката в Габрово в момента Комисар Красимир Добрев - шеф на жандармерията пред Нова тв.

``
реклама

Бяха построили кордони пред къщата на ромското население. Искаха да пробият полицейските кордони. Явно търсеха провокация. Не им се даде опция. Разпоредихме събаряне на каските и щитовете. Момиче подари цвете на жандармерист. На входовете на Габрово не са допускани да навлизат хора от други градове. 

Дори да се организира подобен митинг още веднъж, ние сме тук, на място, до момента в който ситуацията се възстановява. Имаше доста протестиращи, които се опитваха да успокоят останалите., добави той. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР