Имам парламентарна и институционална култура. Но уважаеми колеги от Продължаваме

...
Имам парламентарна и институционална култура. Но уважаеми колеги от Продължаваме
Коментари Харесай

НС се тресе, депутатите се видяха в чудо! Нинова нахока Петков: Обвинявате ни, неприемливо е!

„ Имам парламентарна и институционална просвета. Но уважаеми сътрудници от „ Продължаваме промяната “ (ПП), уважаеми Кирил Петков и Асен Василев, работихме дружно. Работихме със взаимно почитание, биха ни дружно – би ни мафията, само че това, което слушам през днешния ден от Вас не го одобрявам “, това съобщи ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната в Народното събрание (НС), където депутатите още веднъж се пробват да изберат парламентарен началник.

„ Не одобрявам казаното от Политическа партия да се забележим в зала „ Запад “ в Народно събрание и да няма задкулисие. Така косвено обвинихте другите и нас в задкулисие.

Няма да позволим никои и по никакъв метод да трансформира Българска социалистическа партия в облик на задкулисието “, отсече Нинова.

Според нея Петков и Василев опитвали да пришият Българска социалистическа партия още веднъж към статуквото, а те били „ Промяната “.

„ Няма да позволим на някой с изключение на да ни открадне програмата, да ни открадне и облика “, скочи Нинова.

По думите й с Вежди Рашидов са имали тежки борби, само че утвърждава концепцията да се обединят към една концепция и към това Народно събрание шефът да е най-възрастният народен представител.

Все отново Нинова съобщи: „ Не отдръпвам кандидатурата на Кристиан Вигенин “.

Веднага след нея думата взе съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

„ За първи път виждам едно обикновено говорене, една просвета на чуване. Мисля, че това ще бъде един от огромните триумфи на това Народно заседание.

Идеята за бистрота и да си споделяме нещата с естествен звук е най-нормалното, демократично и вярно нещо от което не би трябвало да се срамим “, обърна се той към Нинова.

„ Приемам това като самооценка или самокритика. В тази зала знаем, че най-острият и нападателен звук сме си държали Вие и ГЕРБ “, отвърна му Нинова и напомни, че преди време от Българска социалистическа партия са били най-диалогичните.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР