Имам късмет, че и двете двойки баби и дядовци, които

...
Имам късмет, че и двете двойки баби и дядовци, които
Коментари Харесай

10 навика на щастливото семейство

Имам шанс, че и двете двойки баби и дядовци, които имам, са към момента живи. Те са дружно към този момент повече от 50 години и знаят доста за сполучливите връзки. Успели са да отгледат страхотни деца и внуци, да изградят сполучливи кариери и най-важното - да продължат да се обичат през всички тези години, споделя Адам Ман за Lifehack.org.

Помолих ги да споделят тайните си и комбинирах отговорите им в лист. Ето какво би трябвало да извършите, с цел да имате щастливо семейство:

1. Учете се дружно

Придобиването на нови познания е отлично, изключително когато е споделено с останалите членовете на фамилията. По този метод се сближавате и прекарвате време дружно. Може да се запишете на готварски курсове, да се учите по какъв начин се танцува, рисува, плете и плава с лодка. Има хиляди варианти да научите нещо, до момента в който се забавлявате с обичаните си хора.

2. Забавляйвате се и се смейте

Добре прекараното време със фамилията е скъпо. Играйте игри, пейте караоке, гледайте комедии, разказвайте си истории, отидете на боулинг, играйте баскетбол или се забавлявайте с още доста занимателни действия.

3. Правете си изненади

Малките изненади са превъзходен табиет. Например, децата може да вършат кафе на майка си понякога. Родителите могат да изненадат отрочетата си с посещаване на увеселителен парк. Съпрузите също може да се зарадват, като си подготвят сантиментална вечеря, пишат си любовни послания или да си купят от обичания десерт.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР