Имам чувството, че една година в президентството се в вселил

...
Имам чувството, че една година в президентството се в вселил
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Това не е Радев, който познаваме и има фактори, които му влияят

„ Имам възприятието, че една година в президентството се в вселил черен дух. Нещо се е случило там. Това не е Румен Радев, който познаваме. Има фактори, които му въздействат. Те са свързани с България. “

Това разяснява специалистът по национална сигурност Бойко Ноев в ефира на „ bTV “. Той напомни, че на 6 май президентът в речта си е споделил, че България е цитадела, която някой желал да превземе. Според експерта страната ни е част от по-голяма цитадела Европейският съюз и заплахата е, че някой може да превземе по-голяма цитадела посредством страната ни.

Обществото е разграничено, счита Ноев и прецизира – за статуквото и срещу, за мафията и срещу. По думите му другото разделяне е обвързвано с експанзията на съветския президент Владимир Путин в Украйна.

„ Част от българите поддържат Путин. Другата част поддържат Украйна и са срещу експанзията. Днес срещу държавно управление за тези, които са на страната на Путин във войната и тези, които са на страна на мафията и Гешев “, уточни той.

Бойко Ноев разяснява и записите на Радостин Василев. Той твърди, че имат 2 страни, като наличието е неоправдателно и демонстрира по какъв начин група от политиците желаят да ръководят. Същевременно записите са повлияли на политическия живот и този, който ги е пуснал е на страната на тези, които не желаят постоянен кабинет. И ги дефинира като „ инструмент за дестабилизация “.

Експертът счита, че е явно, че ще има рокади в държавното обвиняване и съгласно него страната ни има шансове за кабинет и правосъдна промяна, само че за това не трябвало да има длъжностен кабинет в близко време.

„ Никога в новата ни история шефовете на службите не са били съгласувани с посолства “, посочи той.

Имунитетът на водача на ГЕРБ Бойко Борисов не би трябвало да бъде свалян сега по една съществена причинна – тъй като играта с имунитетите е игра за реализиране на политически цели в даден миг, съобщи той. Според него Народното събрание в никакъв случай повече не би трябвало да дава имунитет просто по този начин, би трябвало да бъде уверено, че настояването е вярно, а не политически инструмент за оклеветяване. Специалистът предизвести, че някой употребява службите за реализиране на политически цели и да няма постоянно държавно управление.

Експертът заключи, че страната ни би трябвало да има постоянен кабинет и парламент.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР