Имахме уникалния шанс да продължим по друг начин в българската

...
Имахме уникалния шанс да продължим по друг начин в българската
Коментари Харесай

Габровски: Всички заложиха на злото, то победи и хората спечелиха

Имахме неповторимия късмет да продължим по различен метод в българската политика, съобщи Николай Габровски пред публицисти в Народното събрание откакто болшинството в пленарната зала отхвърли номинацията му за министър председател със 125 гласа " срещу ". Той беше повдигнат от ГЕРБ-СДС за министър-председател с първия мандат.

Това беше една гражданска самодейност, храброст, която всички ние проявихме, като хора и като експерти заложихме имената си в сформиране на един кабинет, който дава вяра, може би, да тръгнем по един нов път, уточни той.

Габровски обаче установи, че партийните ползи са прекомерно мощни, партийните пристрастености - прекомерно горещи, и по тази причина се е получил този резултат при гласуването. Въпреки всичко той е задоволен от случилото се и за момент не съжалява за положените старания.

Проф. Габровски благодари на хората, които са му са се доверили. На изказването в Народното събрание до него застана препоръчаният от него екип.

Наивни излязоха положителното и злото, хората заложиха на злото, злото победи и хората завоюваха. Днес се случи тъкмо това. Имахме неповторим късмет да продължим по различен метод в политиката, съобщи Николай Габровски в коридорите на Народно събрание, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Не скърбя и за момент, че поставих старания и че се срещнах с тези хора зад мен и им благодаря, че го направиха. Благодаря за доверието и професионализма, сподели Габровски на екипа от министри, с който възнамеряваше да работи.

Продължаваме напред, да се надяваме, че България ще има шанс, че по някакъв метод тази тежка политическа рецесия ще бъде преодоляна, ще имаме силите това да се случи и идната година да не остане в историята като една тъжна и изгубена година, изрази вярата си той. 

Продължавам с операционната с огромно наслаждение, отговори той дали ще продължи с политиката.

Всякакви комбинации, всевъзможни подмолни сделки, опити за операции са нещо, с което не бихме желали нашите имена да бъдат асоциирани, разяснява Габровски на въпрос дали би станал министър председател с третия мандат, в случай че му бъде препоръчано. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР