Имахме такива замисли. Планирахме да покажем шорттрека от другата страна.

...
Имахме такива замисли. Планирахме да покажем шорттрека от другата страна.
Коментари Харесай

В Русия предложиха на Александър Овечкин да се пробва и в състезанията по шорттрек

" Имахме такива замисли. Планирахме да покажем шорттрека от другата страна. Основното е да бягаме с екипировка за шорттрек, както се чака. Мисля, че доста от нашите изключителни хокеисти, в това число играчи от Националната хокейна лига, ще се съгласят. Можем да проведем първото пробно събитие в близко бъдеще ", съобщи Гуляев.

По-рано Овечкин игра за футболния клуб Динамо (Москва) в другарски мач и даже означи гол.

Шесткратният олимпийски първенец по шорттрек Виктор Ан пък може да стане консултант на Руския кънки съюз, разкри още Николай Гуляев.

" Има разновидности, само че за това просто би трябвало да поговорим. Не желая да задминавам нещата, само че има подобен вид. Той не е в Русия сега, само че се оправя със дилемите си не просто съвършено, а даже повече ", сподели президентът на съветската федерация.

" Ще се радваме да забележим Виктор Ан в Русия и да планираме някои събития за разпространение на шорттрек и опцията да използваме неговия богат опит като състезател и като наставник ", добави Гуляев, който размени на поста при започване на юни Алексей Кравцов.

Виктор Ан е шесткратен олимпийски първенец. Той взе участие за Русия на Олимпийските игри в Сочи 2014, където завоюва три златни и един бронзов орден. В момента е треньор на китайския народен тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР