Имахме среща с президента Румен Радев, който във фейсбук обяви

...
Имахме среща с президента Румен Радев, който във фейсбук обяви
Коментари Харесай

Иван Портних: Обяснихме на Румен Радев, че не искаме напрежение във Варна

" Имахме среща с президента Румен Радев, който във фейсбук разгласи безусловно час и половина - два идването му във Варна, с групичката, която стачкува. Искахме да му разбираем, че Варна е спокоен, търпелив град с интелигентни, разбиращи хора, чуващи разнообразни гледни точки ", Това съобщи кметът на Варна Иван Портних във видео във фейсбук, откакто президентът Румен Радев през вчерашния ден посети града.

" Палатките на кръстовищата, където денем има до 4-ма индивида, вечер се събират групички към 30 индивида, не съставлява Варна, Варна е по-различна. Това, в което Радев се убеди е, че Варна е в сезон, това блокиране на кръстовището от дребна група хора, основава напрежение ", разяснява градоначалникът.

Искаме да кажем на президента Румен Радев е, че Варна няма потребност от юмруци и разделяне, съобщи Портних.

" Oпитахме се да му разбираем,че насаждането на напрежение е нещо, което за град като Варна е недопустимо. За страдание той се срещна с част от протестиращите, ние се опитахме да изпълним контакт с него, само че групичка от нападателно настроени, които всички от Варна познават, извънредно отрицателно настроени обединения, се пробваха да осуетят срещата ни ", осведоми кметът на Варна.

" Президентът избра да се скрие зад тези нападателни хора. Считаме това за същински недопустимо ", сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР