Имахме преговори, единият екип стана и ни изненада като показа

...
Имахме преговори, единият екип стана и ни изненада като показа
Коментари Харесай

Денков: Асен Василев е най-добрият финансов министър. Трябва да се върнем на масата за преговори

Имахме договаряния, единият екип стана и ни изненада като сподели лист и съглашение, което не сме подписали. Трябва да се върнем на масата за договаряния.

 

Това съобщи министър председателят в оставка акад. Николай Денков пред медии в Брюксел, съобщи Новини.бг.

 

Денков посочи, че не е очаквал Мария Габриел да прочета имена, които не са съгласувани. И добави, че би трябвало да се стабилизира политическата обстановка и да седнем на масата за договаряния, които да ни изкарат до положителен резултат. 

 

Аз съм бил персонално обиждан от разнообразни политици - от Делян Пеевски, от Делян Добрев, в това число и господин Борисов. Никога не сте ме чули да желая опрощение, тъй като в политиката няма място за такива игрички. Не сме в детската градина, не сме в режим " ти уважаваш ли ме ". Трябва да намерим решения, разяснява още акад. Денков. 

 

" Мандатът е в ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, те прекъснаха договарянията. Те би трябвало да се обадят и да кажат по какъв начин ще продължим. Ние би трябвало да намерим метод да влезем в режим, в който да можем да стъпим на нежното доверие ", счита Денков. 

 

По думите му Асен Василев е най-хубавият финансов министър. " Никога в тези договаряния не сме обсъждали министър Тагарев. Обсъждахме министъра на енергетиката ", утчони Денков.  

 

Според министър председателят в оставка Мария Габриел се е поддала на натиска на други хора и това е проблем. " Когато приказваме за договаряния, би трябвало да излезем пред медиите, когато са свършили договарянията и сме постигнали резултат. Голяма част от казуса през днешния ден е, че вместо да сме на масата на договаряния, ние си приказваме през медиите ", добави още той. 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР