Имахме правителство на дамаджани, парапети и липса на газ. Кризата

...
Имахме правителство на дамаджани, парапети и липса на газ. Кризата
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Омразата на управляващите към ГЕРБ разяде коалицията, имахме правителство на дамаджани, парапети и липса на газ

" Имахме държавно управление на дамаджани, парапети и липса на газ. Кризата стартира преди две години под юмрука, който искаше да изчегърта ГЕРБ. Кой ви сподели, че би трябвало, че би трябвало да се изправите против 650 000 българи? Ще се опитате ли да си спомните кои бяха лицата, имената и прякорите, които ви внушаваше да ни обиждате, да ни хулите и да ни обиждате? Ще разберете ли, че омразата към нас прерасна в ненавист към вас и ви разяде от вътрешната страна? Почувствахте ли опустошителната ѝ мощ? Омразата ще ви досъсипе ". Това съобщи в последното съвещание на Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. Тя добави, че чудовищният напън е направил партиите по-силни и благодари на гласоподавателите.

" В идващото Народно заседание ГЕРБ ще покаже по какъв начин се работи, в случай че имаме болшинство. Ние ще бъдем повече. Народната воля ще е такава, тъй като е свята. Дано да сте разбрали, че който се изправи против националната воля, отива на предварителни избори. Когато народът каже, че избира в ръководството да взе участие и ГЕРБ, да го приемете ", сподели още Атанасова в пленарната зала. В края на изявлението си тя пожела триумф на всички на идните парламентарни избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР