Имахме два варианта за премиер, първият беше за партийна кандидатура.

...
Имахме два варианта за премиер, първият беше за партийна кандидатура.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Стара Загора: Заради тези некадърници от "Промяната" България изглежда много зле отвън

Имахме два разновидността за министър председател, първият беше за партийна кандидатура. Ние желаеме да има постоянно държавно управление. Независимо дали съм аз, Томислав, Десислава, неодобряваме първия мандат. Избирателите ни желаят постоянно държавно управление. Радев е министър председател и президент към този момент година-две. Искаме постоянно държавно управление, което да носи отговорност. Трети мандат е извънредно опасен, не се знае Радев на кого ще го даде. Направих крачка обратно. Последният, който може да изпитва благосклонности към Радев, е ГЕРБ. Предприехме вид за безспорна, гражданска, надалеч от нас и другите, съумял, интелигентен, родолюбец, сериозен. Това съобщи водачът на ГЕРБ на конференция в Стара Загора. 
 
ГЕРБ и Съюз на демократичните сили сутринта взехме решение, че това е по-правилното за страната и за излаз от перманентната рецесия, тъй като и след март обстановката ще е същата. Тогава запитвам за какво има политическа система, не може всичко да се стоварва върху президента Радев, а аз не съм този, който ще го пази, сподели още водачът на ГЕРБ. Предприехме разновидността за една безспорна, гражданска фигура, която е на потвърден, интелигентен, съумял, родолюбец, сериозен, потвърден като обучение, познания, умения, връх в неврохиургията, разяснява Борисов във връзка кандидатурата за министър председател на ГЕРБ на проф. Николай Габровски. 
 
Това е метод да притеглим съумели и образовани хора да оказват помощ на политическата класа. Най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките. Разговорът на ИК с него беше да му дадем мандат - освен да вземе един лист хартия от президентството, а да организира диалози с другите партии. Ако има потребност от помощ - да я изиска. Ако не - има цялостната независимост. Аз не бих отказал диалог с подобен човек.
 
България наподобява извънредно зле извън - политическата рецесия, неналичието на постоянно държавно управление, с тези упреци към други страни, в никакъв случай не бих разрешил и бих се намесил да кажа не, по този начин не се прави, съобщи експремиерът. Тези некадърници две години нямат План (за възобновяване, бел. ред.). " Партията на " Промяната " са шмекерия. Аз бях първият измамен и си заплащам цената " - Борисов цитира казаното преди минути от Радев в Албания. 
 
Новите затънаха действително в корупция и българите плащаме газ, бензин, нафта, олио, на непостижими цени с 1% растеж на Брутният вътрешен продукт съгласно МВФ, Световната банка, Българска народна банка, Европейска комисия. Гърците са с 6%. Но тези две години нямат и проект за възобновяване, а Мицотакис си взе парите, съобщи още Борисов.
 
Лидерът на ГЕРБ още веднъж се върна към коментар за кандидатурата на проф. Габровски за министър председател. " Това не е боязън. Аз съм приказвал с него - и когато бяха президентските избори, ние търсихме подобен цивилен претендент. Честно му споделих - стига сте давали ум. Ние също сме жители - хайде дружно да изтеглим каруцата от тресавището. Когато на президента Радев му споделях, че двама по-лесно теглят каруцата, той избра да я тегли с Киро и Асен. Затова ние в ГЕРБ се обновяваме, би трябвало да се променяме. Трябва да сме напълно разнообразни ", съобщи някогашният министър председател. 
 
Не е истина, че се занимаваме с изборния кодекс, приехме редица закони, за F-16, за отплата на бизнеса, за КПКОНПИ мина на комисия, удържихме закона за бюджета, приехме за оръжието за Украйна и така нататък, напомни той на въпрос за какво в Народното събрание се занимават с изборния кодекс.
 
Тези за 6 месеца внесоха един закон и в този момент приказват, че за една седмица сме говорили за изборния кодекс. Ние си ги победихме с техните машини и с техните вътрешни машини, откраднаха, само че отново си ги бихме с близо 6 % разлика, съобщи Борисов.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР