Има звезди, които не се боят да говорят за своите

...
Има звезди, които не се боят да говорят за своите
Коментари Харесай

7 звезди, които не крият, че имат силиконов бюст

Има звезди, които не се боят да приказват за своите усъвършенствания и не крият, че са си правили пластични интервенции. Каналът във vbox7 демонстрира 7 звезди, които не крият, че имат силикон:

Бритни Спиърс

В началото на кариерата си певицата отхвърляше да си е правила усъвършенствания в гръдната област. Но след време тя удостовери слуховете и сподели, че съжалява за интервенцията, защото си я направила още в тийнейджърските години, когато тялото й към момента не е било изцяло развито.
 Бритни Спиърс Gulliver/Getty Images
Ана Фарис

В няколко изявлението актрисата е казвала, че е срещу имплантите в гърдите. Но малко откакто навърши 30 и тя си постави силикон, признавайки, че се усеща доста добре.
 Ана Фарис Gulliver/Getty Images-->
Кейли Куоко

Звездата от „ Теория за огромния гърмеж “ има импланти в гърдите, като споделя, че това е най-хубавата интервенция, която в миналото си е правила. Актрисата споделя: „ Колкото и да обичаш вътрешното си АЗ, скърбя, само че би трябвало и да изглеждаш добре. Не мисля, че би трябвало да го правиш за мъж или някой различен, а за самочувствие “.
               

A post shared by (@kaleycuoco) on Nov 17, 2016 at 8:40am PST



Иги Азалия


През 2015 австралийката призна, че си е поставила силикон: „ За мен е по-добре да нямам обществени секрети “- споделя Азалия.
               

A post shared by (@iggyazaleaempire) on Feb 20, 2019 at 1:56pm PST

Кортни Кардашиян

Риалити звездата споделя: „ Бях толкоз глупава. Един ден просто ми хрумна и го направих “. Макар и гърдите й да не са изключително огромни след слагането на силикон, наподобява, че решението й не е било добре премислено.
 Кортни Кардашиян Gulliver/Getty Images
Кели Роуланд

Певицата споделя, че й е било мъчно да вземе това решение, само че щом си е поставила силикон, е почувствала, че това е бил верния избор. Първоначално тя е желала да си усили бюста, когато е била на 18 години, само че майка й, както и майката на Бионсе, са съумели да я разубедят.
 Кели Роуланд Gulliver/Getty Images
Кейт Хъдсън

Актрисата е образец за това какво е вярното количество силикон, което една жена би трябвало да си постави, с цел да не наподобява грозно.

И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР