Има звезди, които не крият какво се случва с тях

...
Има звезди, които не крият какво се случва с тях
Коментари Харесай

Когато Аштън Кътчър е загубил слуха и зрението си

Има звезди, които не крият какво се случва с тях в персонален проект и съвсем незабавно почитателите им научават и за положителните, и за неприятните моменти.
 Мила Кунис, Аштън Кътчър, Украйна и дарението, което направиха двамата в помощ на украинските бежанци
Мила Кунис искрено за войната в Украйна

Щедрото подаяние, което направиха с Аштън Кътчър

Но има и такива, които избират първо да преодолеят тежките моменти и едвам тогава да споделят каквото и да било. Оказва се, че Атшън Кътчър е от втория вид известни персони.

От Us Weekly разбираме, че артистът е решил да се впусне в съществено премеждие дружно с Беър Грилс в предаването му Running Wild with Bear Grylls: The Challenge, с цел да видят дали могат да оцелеят при неподходящи условия.

Именно от гостуването му в предаването излиза наяве, че Кътчър е имал много стряскащо прекарване. Той споделя пред Грилс, че преди към две години се е сблъскал с рядка форма на васкулит, която провокира инфектиране на кръвоносните съдове.

Според Mayo Clinic, болестта води до удебеляване на стените на кръвоносните съдове. Това положение може да бъде както краткосрочно, по този начин и по-дългосрочно и да докара до увреждане на органи и тъкани. Аштън Кътчър споделя, че вследствие на това е изгубил зрението и слуха си. Също по този начин се е отразило отрицателно на запазването на равновесие.

Актьорът е прям, че не е оценявал изцяло всички тези неща, до момента в който не ги е изгубил и не се е запитал дали още веднъж в миналото ще може да чува, вижда и върви. И сега се усеща късметлия, че въобще е жив. И цялото прекарване му е дало една нова вероятност в живота.
 Your Place or Mine, Аштън Кътчър, Рийз Уидърспун и сантименталната комедия, в която ще вземат участие
Аштън Кътчър и Рийз Уидърспун ще разменят животите си

В сантименталната комедия Your Place or Mine

Аштън Кътчър добавя, че сега, в който стартираме да гледаме на компликациите като на неща, които са основани за нас, с цел да достигнем до там, където би трябвало, животът става доста по-лесен и занимателен. " Започваш да сърфираш върху проблемите си, вместо да живееш под тях ", приключва артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР