Има зодии, които са неблагоприятни партньори, има зодии, които са

...
Има зодии, които са неблагоприятни партньори, има зодии, които са
Коментари Харесай

С кой зодиакален знак не бива да имаш връзка

Има зодии, които са неподходящи сътрудници, има зодии, които са съвършената половинка, а има зодии, с които не трябва и да си помисляте да стартирате връзка, тъй като всичко е обречено на неуспех през цялото време и не сте по никакъв начин съвместими.

Овен - не трябва да излизате с Козирог. Овните разрушават разпоредбите, а Козирозите ги основават. Ще се чувствате непрекъснато подложени на критика от Козирогът, който постоянно се държи както би трябвало (поне съгласно неговите разбирания). И двамата сте работохолици, което значи, че няма да имате никакво време един за различен.

Телец - не трябва да излизате с Водолей. Обичате традициите и разпоредбите, само че методът на живот на Водолея ще ви се стори роботски. Вие сте доста топли и роматични в своята връзка, а Водолеят е по-въздържан и леден. Нещата под завивките могат да бъдат горещи, само че надали ще постигнете освен това.

Близнаци - не трябва да излизате със Скорпион. Сексуалната сила сред вас е огромна, само че надали може да се получи освен това от флирт. Скорпионът ще желае от вас голяма отдаденост, още преди да сте се целунали, а вие не обичате да напускате " пазара " толкоз елементарно и бързо и да се впускате незабавно в една връзка.

Рак - не трябва да излизате със Стрелец. Стрелецът ще пристигна в живота ви като торнадо и ще желае да ви извади от черупката, само че вашата нежна душа изисква повече внимание и метод и агресивното държание единствено ще ви накара да се паникьосате и отдръпнете. Те постоянно не могат да схванат по кое време би трябвало да са съществени и по кое време не и това ще провокира спорове.

Лъв - не трябва да излизате с Риби. Рибите могат да ви замят главата на мига със своята сантиментална душа, само че зад емоците се крие и един доста променлив манталитет, от който можете да очаквате всичко. Няма да знаете по какъв начин да приемете техните изгубвания и странни експлоадирания и това сигурно ще ви натежи в един миг.

Дева - не трябва да излизате с Везни. Първите няколко срещи са като чиста магия, само че по-късно стартира отлагането, размотаването и всички неща на света, които като че ли наподобяват по-важни от вашата връзка. Везните мъчно си вършат проекти, а това няма да ви хареса въобще. Те отхвърлят и да прибързват с връзките, което значи, че може да ги чакате много дълго време...

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР