Има злопаметни хора, които са способни да ви се сърдят

...
Има злопаметни хора, които са способни да ви се сърдят
Коментари Харесай

Тези три зодии не прощават и не забравят

Има злопаметни хора, които са способни да ви се сърдят цялостен живот за някоя дреболия. Те просто не желаят да простят. Сигурно всеки познава такива докачливци. Разговаряте най-нормално, даже миролюбиво, само че в един миг тонът ви става малко по-остър, без обаче да прекрачвате границите. Минават седмици, само че събеседникът ви не приема никакви извинения и се държи хладно с вас. С подобен човек в действителност не бихте желали да влезете в сериозен спор, тъй като това може да значи завършек на другарството. На тези хора им е извънредно мъчно да простят, когато се усещат незаслужено подложени на критика, афектирани или наранени. И за това качество от време на време е отговорен зодиакалният знак.

Телецът е твърдоглаво животно

Всъщност Телецът е отзивчив и разговорлив по темперамент. Ако го имате за другар или сътрудник, можете абсолютно да разчитате на него. Възможно е обаче да мине доста време, до момента в който спечелите доверието му. И тъкмо в това е казусът: Телецът може да бъде извънредно тесногръд, даже нетърпелив и когато някой не му играе по гайдата или се осмели да го подлага на критика, той приема това за изменничество и става безмилостно неотстъпчив. Зад дебелия му череп се крие нежна и ранима душа – би трябвало да се преценявате с това и след спор да се държите доста смирено. Тогава Телецът може би ще прояви състрадание и още веднъж ще ви допусне до себе си – само че единствено той ще реши по кое време.

Ракът се свива в черупката си

Ракът е извънредно прочувствен и сензитивен. Постоянно мъкне със себе си прочувствен багаж и му е мъчно да го пусне. И е доста елементарно да го нараните (от негова позиция!). Отсрещният постоянно даже не схваща с какво го е засегнал. Но може да го види и усети, тъй като в сходни обстановки Ракът се отдръпва и се скрива зад прочувствената си ризница, която мъчно може да се пробие. За него това е тип самозащита, а на другите нормално се постанова да гадаят защо в действителност би трябвало да му се извиняват. Все отново по някое време на Рака му омръзва да се цупи – само че това, което е преглътнал, рано или късно може да ескалира в сериозен спор. Който един път е разочаровал Рака, било като другар, било като обичан, най-вероятно не трябва да разчита на амнистия в този живот.

Скорпионът търси полза

Скорпионът е доста самоуверен и невъздържан и в никакъв случай не заобикаля разногласия. Все отново се старайте да не влизате в спор с него, тъй като без да желаете може да го обидите смъртно. Но Скорпионът е самокритичен и за благополучие осъзнава, че в името на другарството си заслужава да одобри извинението ви. Едно нещо го отличава от другите: той е доста отмъстителен, само че и изключително интелигентен. Помни вечно обстановки, в които се е чувствал незаслужено третиран или засегнат от някого. И когато му се даде комфортен случай, вади стрелите от колчана, с цел да ги насочи към другия и да изравни силите – съгласно неговите визии. Скорпионът умее да употребява минали обиди и оскърбления за своя полза – хладно, пресметливо и манипулативно.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР