Има задържан заподозрян за зверското изнасилване на 75-годишната жена от

...
Има задържан заподозрян за зверското изнасилване на 75-годишната жена от
Коментари Харесай

Последни новини за изверга-изнасилвач от Русенско! Има задържан, оказа се...

Има арестуван обвинен за зверското обезчестяване на 75-годишната жена от русенското село Ценово, оповестява „ Телеграф “, базирайки се на проверяващи.

Гнусното закононарушение беше осъществено в сряда вечерта, а от рано сутринта през вчерашния ден регионът към обитаемото място е блокиран от полицията.

Тъй като мъжът тотално отхвърля да приказва, не е доказано, че точно той е направил гнусното посягане. Стана ясно още, че като се изключи че се е гаврил с дамата, причинителят е откраднал 60 лева от вкъщи ѝ.

Хората са в потрес, тъй като сходно закононарушение тук не се е случвало, а и в обитаемото място има доста самотно живеещи пенсионери.

Престъпникът евентуално е знаел, че бабата от години живее сама и е безусловно беззащитна. Разбил дворната врата, а входната отворил с шперц. След като влезнал в дома, заплашил пенсионерката, че ще я убие и я изнасилил. После изискал да му каже къде са парите, а те били едвам 60 лева, взел ги и избягал в незнайна посока.

Според формалното известие на прокуратурата дамата не е била пребивана и няма телесни повреди. Съобщила е едвам на сутринта за случилото се с нея. Сигналът е подаден в полицията в 10:40 часа на 21 май.

Незабавно е образуван екип от проверяващи и специалисти. Съвместно с жандармерията е извършена профилирана полицейска интервенция. На входовете и изходите на селото са тествани всички лица, които минават през тях. В дома на жертвата е осъществен оглед и са конфискувани движимости.

Пострадалата е откарана в УМБАЛ „ Канев “ за осъществяване на съдебно-медицинска експертиза. Въпреки преживения смут не се е наложила хоспитализация на дамата и тя е останала ори свои близки в Русе.

Според неофициална информация причинителят на тежкото закононарушение е млад ром, който не е локален, само че живеел от няколко години на фамилни начала с жена от ромската махала в селото с към 2000 поданици.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР