Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе в

...
Има задържан за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе в
Коментари Харесай

Претърсват дома на футболиста Георги Йомов

Има арестуван за престрелката на бензиностанция на Околовръстното шосе в София от късно нощес. Това е футболистът на ЦСКА Георги Йомов. При екшъна пострадаха двама мъже. Междувременно от сутринта полицията прави изземвания и претърсвания в дома на футболиста.

Към момента Георги Йомов е единственият арестуван за снощния екшън на Околовръстното шосе, при който бяха простреляни двама мъже.



Часове наред не престават претърсванията, периметърът към парцела е отцепен. До задържането на Йомов се стига откакто е разпитан в 7-мо Районно ръководство.

Пред проверяващите футболистът е разказал, че на бензиностанцията е станал спор сред брат му и група непознати. Впоследствие брат му се обадил на татко им, а след идването му той е създал изстрели по двама души.

Простреляните са 26-годишният Марио Вълчев и 36-годишният Иван Петров. Вълчев е прострелян в двата крайници, опериран е, контактен е, разпитан е и е освободен от болничното заведение. Петров е настанен във ВМА. На местропроизшествието са открити 3 гилзи и 1 патрон от 9мм револвер.

Прегледани са камерите на бензиностанцията. Полицията търси брата и бащата на Георги Йомов. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Очаква се да стане ясно дали прокуратурата ще повдигне обвиняване на футболиста на ЦСКА. Засега от футболния клуб отхвърлят коментар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР