Има задържан за побоя над полицай в Провадия, предаде репортер

...
Има задържан за побоя над полицай в Провадия, предаде репортер
Коментари Харесай

Има задържан за побоя над полицай в Провадия

Има арестуван за побоя над служител на реда в Провадия, съобщи кореспондент на " ДНЕС+ ".
За това заяви Невена Илиева – административен началник на Районна прокуратура – Варна.
Задържаният е 32 годишния Велизар Маринов, а като причина за задържането му е обвиняване в хулигански подбуди, съпроводени с оказване на опозиция на органите на властта. За него ще бъде поискана най-тежката мярка за неотклонение – „ задържане под стража “.
Като обвинена е привлечена и една жена – Фатме Мехмедова, на 24 години. Тя е упрекната в причиняване на лека телесна щета на полицейски чиновник по време на осъществяване на служебния му дълг.
Към момента нападнатия служител на реда е в положително общо положение и до няколко дни ще бъде изписан от болничното заведение.
Припомняме, че на 14 май, тази година, към 22:20 часа, служител на реда се отзовава на сигнал за мощна музика, идваща от западната част на улицата.
Там той намира мъж във очевидно нетрезво положение, изравен до тонколони пред дома си.
Полицаите му насочат предизвестие, на което той нападателно отвръща и отхвърля да съблюдава рекомендациите на полицията.
Обвиняемият отхвърля също и да се легитимира и не отвръща на опита на служителите на реда да си даде персоналната карта. Полицаите подхващат дейности за за задържат нападателния мъж, който оказва опозиция.
В този миг от къщата излиза жена, която с противоположната страна на брадвата, нанася удари по служителя на реда.
При подхванатите респектиращи дейности от страна на втория служител на реда, обстановката е овладяна и абсурда е преустановен.
Пострадалият чиновник на реда е откаран в болница, където се намира и сега.
Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР