Има всякакви предмети, които могат да се окажат типично мъжки.

...
Има всякакви предмети, които могат да се окажат типично мъжки.
Коментари Харесай

Любимите ни джаджи

Има всевъзможни предмети, които могат да се окажат типично мъжки. А има и такива, които просто постоянно са и са се трансформирали в безапелационна част от категорията " мъжки джаджи " и споделят доста за притежателя си. Ето няколко от втората категория.

Швейцарско ножче
Задължителен предмет, който би трябвало постоянно да ти е на разположение. Заложи на сериозна марка и гледай да има повече функционалности - в никакъв случай няма да ти е ненужно. Hint: дано има и елементарна отвертка, и такава вид " звезда ".

Фласка
Сещаш се, става дума за класическото железно " патронче ", което виаги е цялостно с първокласен алкохол и не излиза от вътрешния джоб на сакото ти (освен когато отпиваш).



Табакера, бензинова запалка, нож за пури
... и всевъзможни други предмети, които са значими за пушачи, държащи на класата си. Ако ще се тровиш, най-малко да е със жанр. Не забравяй, че даже да си непушач, не е неприятно да носиш в себе си впечатляваща запалка, с която да предлагаш огънче на красиви пушачки.

Сандъче с принадлежности
Всеки уважаващ себе си мъж разполага с такова в дома си. Гледай в твоето да има принадлежности, а не всевъзможни отпадъци, останали от някой ремонт, които все не се решаваш да изхвърлиш. Не се прави на популярен занаятчия, само че от време на време се постанова и ти да посвършиш нещо у дома със личните си ръце. Само гледай да не предизвикаш пожар или наводняване.

Техника, техника
Тук влизат смарт телефонът, таблетът, преносимият компютър, портативната и настолна гейм-конзола - това са естествените неща, които постоянно са към нас. Не са най-мъжкарските предмети, само че са потребни и няма по какъв начин да не ги харесваме.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР