Има всеобща загуба на доверие и сигурност сред народите, наред

...
Има всеобща загуба на доверие и сигурност сред народите, наред
Коментари Харесай

Страшно предупреждение от Давос: В света цари песимизъм и цинизъм, всичко ще рухне!

Има всеобща загуба на доверие и сигурност измежду народите, наред с бездънен скептицизъм и цинизъм. Това предизвести международните водачи Клаус Шваб, създател и ръководител на Световния стопански конгрес, при откриването на годишния международен конгрес в швейцарския курорт Давос, осведоми "Гардиън ".

"Науката и гласът на младежите не са центърът на диалога, а би трябвало да бъдат "
Но всеки от нас може да помогне за основаване на по-добър свят, където вие сте политик, бизнес водач, началник на неправителствена организация, деятел, културен водач или младеж, има вяра Шваб.

След това взе думата президентът на Швейцария Симонета Сомаруга, която нападна популистиките политики.

На форума беше излъчен видеоклип за загубата на биоразнообразие и по какъв начин потреблението на пестициди убива пчелите.

Сомаруга прикани за дейности, отбелязвайки, че е неточност да се слагат икономическите ползи над действието на природата.

Биоразнообразието е като Айфеловата кула. В началото нищо няма да се случи, в случай че се маха по един болт дневно, само че след това всичко ще рухне, предизвести президентът.

Сомаруга нападна популизма. Тя гледа на положението на света с терзание.
Според нея прибягва се до пристрастености за реализиране на политически цели, посредством прибягване до непоносимост, ненавист и възмездие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР