Има време за всичко под слънцето. Нали така беше казал

...
Има време за всичко под слънцето. Нали така беше казал
Коментари Харесай

Симов цитира Еклесиаст след вота: Има време за всичко под слънцето

" Има време за всичко под слънцето. Нали по този начин беше споделил Еклесиаст? Тоест има време да ви дудна с разбори, отзиви, яд и позиции. Сега обаче ми е времето да благодаря - да благодаря на хората в листата за тяхната сила в акцията, да благодаря на общинските ръководители на Българска социалистическа партия в Смолянска област за тяхната помощ в огромната борба ", във Facebook.
" Специално да благодаря на Рабие Кьосева, която сподели същинска политическа класа и жанр и не знам по какъв начин (сигурно е магия) докара гласовете за един мандат в Смолян.
 Симов: Китната Арда безусловно агонизира, в България не може да има забравени хора Симов: Китната Арда безусловно агонизира, в България не може да има забравени хора
" Виждали ли сте поречието на Арда в южната външна страна на Смолянския край? Неземна хубост, която незабавно те хваща за сърцето и като едно...
И, несъмнено, особено да благодаря само че Маринела Шаронова, която с изключение на скъп асистент трансформира Кремене в туптящото алено сърце в поречието на Арда, където Българска социалистическа партия смаза ГЕРБ, а болестта Има Такъв Народ съвсем не беше позволена.
Запознах се с толкоз доста хора, чух толкоз доста истории - откровено съм признателен за всеки един споделен момент. Велик месец. Може да не съм удовлетворен от резултата, само че страстта беше прелестна. А това в последна сметка е значимото... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР