Има вероятност 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница, която беше обявена

...
Има вероятност 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница, която беше обявена
Коментари Харесай

Полицията в Кюстендил: Има вероятност изчезналата Ивана вече да е извън Дупница

Има възможност 17-годишната Ивана Георгиева от Дупница, която беше оповестена за общонационално търсене, да не се намира на територията на община Дупница. Заради това щабът, който е образуван и е под управлението на шефа на Областната дирекция на полицията в Кюстендил, държи непрекъсната връзка с сътрудниците си от прилежащите области.

По случая с изгубването на Ивана в прокуратурата към този момент е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура – Дупница, заяви на брифинг в Дупница старши комисар Светослав Григоров – шеф на ОДМВР – Кюстендил, оповестява Българска телеграфна агенция.

Заедно с него беше и основен контрольор Йордан Зарев – шеф на районно управление (на МВР) – Дупница.

Старши комисар Григоров прикани всички жители, които имат някаква информация, неотложно да алармират на тел.112 и увери, че са тествани всички сигнали, които са подадени до този миг. Досега са обходени 600 декара в необятен периметър, като подробно са тествани всички места.

Старши комисар Светослав Григоров напомни, че момичето е в неопределеност от 22 февруари, когато в 20:00 ч. родителите му са посетили Районното ръководство в Дупница и са потърсили помощ, тъй като Ивана не се е прибрала и не са имали връзка с нея.

„ Повече от 85 часа сме на терен. По случая е образуван щаб под мое управление, който работи интензивно. В него са включени чиновници на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Главна дирекция „ Жандармерия “, и Специализиран отряд за битка с тероризма “, сподели ст. комисар Григоров. Той посочи, че детайлно са тествани всички крайпътни дерета, вилни зони и други места. По случая интензивно работят и доброволци. Използвана е нужната техника – термокамери, дронове, както и следови кучета.

Освен откритото яке на Ивана няма други следи от нея. Днес на терен са 150 чиновници на Министерство на вътрешните работи. Предвижда се още един обход на някои от регионите, които бяха обходени в тъмната част на денонощието. Служители на районно управление (на МВР) – Дупница са открили контакт с представители на обекти, които реализират активност отвън обитаеми места за приемане на информация и подпомагане.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР