Има толкова много съвети от дерматолози за всички, които се

...
Има толкова много съвети от дерматолози за всички, които се
Коментари Харесай

Дона Д’Ерико, СТРАХОТНА на 54: Мога да нося и правя буквално каквото си искам

Има толкоз доста препоръки от кожни лекари за всички, които се стремят да наподобяват по-млади допустимо най-дълго. От пиенето на повече вода до спането върху копринена калъфка за възглавница, всички тези рекомендации могат да бъдат потребни за тези, които желаят да освежат тялото и външния си тип без хирургични интервенции и филъри. Актрисата от „ Спасители на плажа “ Дона Д’Ерико сякаш е разкрила някои страхотни секрети на безконечната младост, защото наподобява, че въобще не остарява.

Всяка дама, която приема възрастта с достолепие и елегантност, заслужава поздравления. Затова взехме решение да ви разкажем повече за Дона и метода, по който се грижи за себе си.

Кариерата на Дона постоянно е била обвързвана с хубостта във всичките ѝ форми. Дебютът ѝ в киното е в основна роля в „ Спасители на плажа “. Тя взе участие в сериала от 1996 до 1998 година, а името на героинята ѝ е Дона Марко. За прочут периос тя е притежател на дневен спа център в Калифорния и даже има компания за лимузини в Лас Вегас.



Попадайки в света на шоубизнеса, Д’Ерико оцелява след случай в средата на 2012 година, когато пада по време на нанагорнище на връх Арарат. Въпреки сериозните пострадвания, тя съумява да се оправи с контузията.

Както всяка жена, на Дона ѝ харесват комплиментите в обществените мрежи, че наподобява ужасно. Тя е известна със смелите си изказвания против ейджизма (предразсъдъците и отрицателните настройки към хората на база на тяхната възраст) във всяка от неговите форми. „ Не е прелестно да чуеш някой да споделя: „ Изглеждаш ужасно за възрастта си “ или „ Все още изглеждаш ужасно “, споделя Дона в изявление. „ Защо просто не кажете „ Уау, изглеждаш ужасно “ и не продължите напред? “

Дона откровено счита, че хубостта няма нищо общо с възрастта или с други стандарти. Тя твърди: „ Мисля, че рецензиите към дамите въз основа на възрастта им са несправедливи. Мъжете не се сблъскват със същия негативизъм. Но знам, че това отношение няма да изчезне, тъй като е част от нашата просвета. “

Както всеки известен човек, Дона не е харесвана от безусловно всички. Тя самоуверено дава отговор на всички недоброжелатели в. Веднъж да вземем за пример Дона получава доста рецензии, откакто облича бански костюм за 4 юли. Някои хора тогава разясняват, че е „ прекомерно остаряла “, с цел да се снима по бикини, че подобен тип е „ под равнището ѝ “ и наподобява „ обезверена “. На мненията актрисата дава отговор с още една фотография по бикини, към която написа: „ Нека ви кажа нещо, което може да ви изненада. Всъщност мога да нося и върша безусловно каквото си желая. Ето ме тук по бикини, пия кафе и не се тормозя от това по какъв начин наподобявам. ”

Актрисата показа тайната на младежкия си искра в изявление. Като я питат за специфичните трикове, които употребява, с цел да остане млада, Дона загатва специфичната си диета. Тя е веган и признава резултатите от това като по-чиста кожа, по-добро храносмилане и по-качествен сън. Тя също по този начин споделя, че е „ спряла да се пече на слънце “. За да поддържа тена си, тя употребява автобронзант или тониран хидратант.

Дона е сигурна, че няма магически козметичен артикул, който да оправи всичко. „ Изчетох всичко, което можах, тъй като всички се кълнат, че идващото ново нещо работи. Мисля, че всички сме отговорни, че попадаме в тези капани. Но желая да се грижа за себе си колкото е допустимо повече. Просто мисля, че не би трябвало да бъдем принуждавани да опитваме всеки един артикул, който дава обещание всичко това. Просто използвайте това, което в действителност работи за вашата кожа. “

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР