Има толкова много невероятни места по света, които не можем

...
Има толкова много невероятни места по света, които не можем
Коментари Харесай

Задължително ги посетете: 40 от най-красивите места в света

Има толкоз доста невероятни места по света, които не можем да включим единствено в един лист!

Но тези спиращи дъха дестинации несъмнено си костват да се заемат челните позиции на персоналния ви лист за бъдещи пътешествия – без значение дали желаете да се отпуснете на плажа, да обикаляте музеи, или да разгледате и опознаете нов град .

Ето 40 от най-красивите дестинации в света, за които нямаме самообладание да си вземем билет!

Водопадът Хавасу, Аризона

 snimki iStock

Ако търсите най-красивата панорама във превъзходния Гранд Каньон в американския щат Аризона, то топ кандидатът е водопадът Хавасу (Havasu Falls). Вероятно сте го виждали най-малко на фотография, тъй като това същинско естествено богатство получава справедливо огромно внимание и в медиите, и в интернет, и постоянно може да бъде забелязано на на десктопи или в ранглисти за най-красивите места на планетата ни.

Баган, Мианмар 

 snimki iStock

Този храмов град е една от главните забележителности на Мианмар. Някога столица на мощно антично царство, регионът, прочут като Баган (ပုဂံ) или бюрократично, защото „ Археологическата зона на Баган ” заема впечатляващ 26-километров регион. Река Аярвади (Иравади) минава около северната и западната му страна. Най-активният градски регион и основният транспортен център е Nyaung U, в североизточния ъгъл. На към 2,5 благи западно от Стария Баган е остарялото населено място, което е преместено на 2 благи на юг до Ню Баган през 1990 година.

Национален парк Фиордланд, Нова Зеландия

 snimki iStock

Фиордланд е Националният парк на Нова Зеландия. Един от най-големите в света и най-големият в Нова Зеландия. Природата е толкоз богата на езера, фиорди, планини и водопади, че единственото възприятие, което се поражда, е поклонение пред мощта на природата и виене на свят от невъобразимо огромните мащаби на толкоз съсредоточена хубост и скотски типове.Древните гори са вкопчени в планините. Водопадите падат на стотици метри в солидни фиорди. Блестящите езера и гранитните върхове наподобяват същите през днешния ден, както са изглеждали преди хиляди години.

Вижте в нашата изложба цялостния лист с 40 от най-красивите места в света: 
 40 от най-красивите места в света  40 от най-красивите места в света  40 от най-красивите места в света  40 от най-красивите места в света
 жена лято плаж остров Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР