Има такива общини и градове, които са превърнати в частни

...
Има такива общини и градове, които са превърнати в частни
Коментари Харесай

Нинова: Етрополе е частен град. Владимир Александров ще промени това

„ Има такива общини и градове, които са превърнати в частни и обслужващи своите управници и обкръжението им. Етрополе е подобен град. Приближени обръчи от компании са обсебили публичните запаси и ги употребяват за персонално обогатяване, до момента в който хората обедняват и страдат. Кметове феодали държат според и боязън популацията. Възхищавам се на Влади Александров, който има смелостта да се опълчи на всичко това. Той го прави със мощен екип от съидейници, ясна и съответна стратегия. Той потвърди и като общински консултант до момента, че може да пази ползите на жителите на общината. От това има потребност България в този момент - от умни, почтени и смели хора, които да сложат завършек на задкулисието, кражбите и лицемерието в политиката и ръководството. “
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред препълнената зала на читалището в Етрополе. С бурни овации жителите на общината пожелаха триумф на изборите на претендента за кмет Владимир Александров и листата с общински съветници на МК „ Българска социалистическа партия за България “, които са с №68 в Етрополе.
Сред присъстващите бяха националният представител от София-област и заместник-председател на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев и най-успешната треньорка в историята на родния спорт и художествена гимнастика Нешка Робева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР