Има такава професия – да продаваш родината си.За тези хора

...
Има такава професия – да продаваш родината си.За тези хора
Коментари Харесай

ПЪКЪЛА, РУСИЯ И РАДЕВ. ИМА ТАКАВА ПРОФЕСИЯ – ДА ПРОДАВАШ РОДИНАТА СИ.

Има такава специалност – да продаваш родината си.

За тези хора е непокътнато особено място в пъкъла.

Безаналогово.

Ако разгледаме три от най античните специалности:

Проститутка – Продава тялото си

Убиец – Продава душата си

Продаващият  родината – Продава всички светли души,

…той стои най-ниско в тинята. Особено огромен е прегрешението му, когато се е клел върху знамето да пази Родината.

Нека се върнем на Радев.

Правителството, което той „сглоби“ небрежно дружно с кюрдката, се осра до степен  да провокира заплаха от бунт в силовите структури. Затова и бяха „контролираните“ изявления на Янев с анти-натовска устременост.

Акцента е върху думата „контролирани“.

Колко тъкмо анти-натовец е Генерал Янев?

„ He worked as an analysis officer at the PfP Coordination Group’s Planning and Programming Department in Belgium (1998-2000)

He graduated from the National Defense University in Washington. From 2005 to 2007, he was Head of the Transformation Department at the NATO Counter-Terrorism Center in Ankara. On 3 May 2010 he was appointed Director of the Defense Policy Directorate, effective as of 25 May On 24 February 2011 he was relieved of his post, serving later as the military attaché to the United States. “

Това е публична извадка от “ анти-натовската“ кариера. Като се почне от Щаб-квафтирата на НАТО в Монс, Белгия и се мине през Военни учебни заведения в Съединени американски щати до поста Военен аташе.

С подобен “ анти-натовец“ не ти трябват и про-натовци.

Само че Янев е необходим за проект „Б“, да се оправи терена след Киро. Щото се разкаля. Бая.

И играта на положително ченге -лошо ченге би трябвало да влезе в ход. Заедно с най-сериозните активи в колонията. Двамата генерали.

Информация-дезинформация-контра дезинформация. За да се нарежда новия план. За „автентична“ нова партия.

Нищо излизащо от президентството не може да бъде нито положително за България, нито достоверно. Може би в случай че не успее проект „Б“ ще се прибегне до крайния вид – военно състояние или президентска република. Защото другояче властта може да иде някъде където да решат, че към този момент не сме колония.

Което ще бъде проблем.

Но, ограничения са взети. А и машините за гласоподаване съвършено се оправят с броенето.

Обаче има една незнайна с доста незнайни: Путин.

Големият въпрос, който вълнува всички мислещи хора ( те са малко обаче) е:

-Защо Русия слага ултиматум, който авансово знае, че няма да бъде признат?  Че и писмен отговор желае.

На този въпрос, аз не мога да ви отговоря. Но, имам higly likely мнение.
За да даде знак на колониите в Източна Европа, че е жива и да катализира анти-колониални процеси.Да отвлече вниманието от Китай, който също higly likely ще прибере Тайван.Да си развърже ръцете за точкови удари по натовска инфраструктура в Европа. Да, точно да избомби инфраструктура и бази, които я заплашват, съгласно нея. След като предизвести преди този момент с цел да няма жертви. А може ли по този начин? Може несъмнено, Израел го прави от години с Иран. Правеше.

Тук е основен момента с Тайван. Защото Съединени американски щати са длъжни да извърнат внимание на Тайван… и тогава резонния въпрос е – кой ще обърне внимание на Европа?

На кого ни оставяш, бащице?

Ами на никой.

Спасение няма от на никое място.

Съединени американски щати не може да се разчеплези на 2 фронта. Можеше едно време и имаше такава теория за 2 войни, само че, вече  не може. Лъва остаря. Не може да води два прайда.

И тъкмо в този миг злата Русия остава сама с цялото Европейско стадо. Готово за стригане…и подгрято, разгонено и разбунено към този момент.

И напълно инцидентно Путин отпътува на посещаване в Китай другата седмица.

Но, това е съвпадане.

Не им вярвайте.

#ихтамнет

А във връзка с Украйна война няма да има. Ако Украйна изкара шанс, но огромен шанс, ще загуби САМО изход на Черно Море и източната си част. Ако ли не, цялата ще замине.

Но спокойно. Е да, с следено кацане на зелени човечета тук и там. Но, общото взето спокойно. По Руските ограничения спокойно.

Ситуацията се нагнетява и се рИве от про-западните медии, тъй като доста, но доста, е значимо Русия да влезе топорно и войната да се води до последния Украински боец. Е да, но не.

Ето тези събития ще дефинират хода на събитията у нас.

Естествено, добре ще е професионалните продавачи на Родината да плануват всичко и да се нагодят, те това и се пробват да създадат. Нова анти-натовска партия, нов “ политически  проект“  на остарели к@рви. Също ще е добре да се резервира статуквото като отмине пушилката. Също има неистови напъни в тази посока.

Че народа е направил своя избор, че България е поела своя евро-атлантически път и така нататък

Нищо сходно.

Народа в никакъв случай не е правил никакви избори. Народа е стриган, доен и мачкан.

А България не може да има общ път с страна, която е виновна за един от най-големите геноциди в Историята – този върху индианците.

Ние също така имаме чиста религия, която не си назначава някой вместо Господ, който да му е наместник на Земята и да има трон в Рим. Защото в случай че Господ желае той ще прати, както е и пращал, своя Син да укаже пътя.

България няма и не може да има общ път с различен с изключение на Русия. Защото силата е освен в правдата само че и в духа.

А за продаващите Родината, мястото стои и чака.

Безаналогово.

Тодор Ангелов
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР