„Има такъв народ”, „Възраждане”, ГЕРБ и ДПС направиха абсолютен безпринципен

...
„Има такъв народ”, „Възраждане”, ГЕРБ и ДПС направиха абсолютен безпринципен
Коментари Харесай

Нинова: Да опитаме с друг кабинет в този парламент, есента ще е много тежка

„ Има подобен народ”, „ Възраждане”, ГЕРБ и Движение за права и свободи направиха безспорен непоследователен общ брой, обединени единствено от това да защитят интереса си. Ще продължим с държанието което ви е познато в последните 6 години. Изпитали сме цялото жило на този модел на ръководство. Един избор на съмнение няма да ни спре. Продължаваме!”.

Това съобщи Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание след гласувания избор на съмнение.

Тя акцентира, че в идната една седмица наложително би трябвало да бъде призната актуализацията на бюджета.

„ Искам да обърна внимание първо преди разпределяне на мандати на нещо значимо, на което държим през цялото време. Призовавам всички депутати да се стегнат и в идната една седмица да приемем актуализацията на бюджета. Ако до края на седмицата не бъде признат на второ четене законът за ДОО, пенсионерите няма да си получат нарастванията на пенсиите от 1 юли, майките с деца няма да получат данъчните облекчения за деца. Призовавам депутатите за отговорно държание към българския народ”, сподели Нинова.

„ Всичко което гласувахме и което почтено и виновни това държавно управление свърши, тези ще го провалят. Ако ни поканят за диалози за ново държавно управление, ще участваме в диалози ", разясни депутатът.

Икономическият министър предизвести, че зимата ще е доста тежка, по тази причина по-отговорно пред страната е да се сформира ново държавно управление в този парламент, в сравнение с да се отива на избори.

Нинова съобщи, че в случай че Политическа партия поканят Българска социалистическа партия на договаряния, те ще се съгласят.

„ Смятам, че съдружното съглашение би трябвало да се актуализира, от предходната година до момента настъпиха много промени в икономическия, обществения живот, избухна войната в Украйна, последствията от ембаргото са много тежки “, добави тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР